• 9

Pušten u kućni pritvor, bez nanogice: Upucao ženu u pekari na Banovom Brdu, pa hteo da presudi sebi

Gordana Kukolj puštena je iz bolnice na kućno lečenje pre oko tri nedelje

  • 9

Ahmo Huseinović (60), koji je osumnjičen da je Gordanu Kukolj (37) teško ranio u pekari na Banovom brdu u Beogradu, a potom pucao i sebi u glavu, nalazi se u kućnom pritvoru bez elektronskog nadzora.

Gordana Kukolj puštena je iz bolnice na kućno lečenje pre oko tri nedelje. U tom periodu pojedini mediji su pisali da je Huseinović nakon saslušanja u tužilaštvu trebalo da bude prebačen u bolnicu u Centralnom zatvoru. Međutim, prema saznanjima Blica, on se nalazi u kućnom pritvoru bez elektronskog nadzora.

Podsećanja radi, pucnjava se dogodila 25. oktobra u pekari u Radničkoj ulici oko podneva, kada je naoružani muškarac upao u lokal gde Gordana radi godinama. On je počeo da lomi sve pred sobom, da bi zatim pucao u nju, a potom ispalio hitac sebi u glavu. Čitavu dramu primetili su taksisti koji su se nalazili u blizini i koji su odmah utrčali u pekaru. Taksista je zatekao muškarca u lokvi krvi i sa prostrelnom ranom na glavi s jedne strane pulta, i ranjenu ženu s druge.

- Istrčao je iz pekare i viknuo: "Ljudi, ovde leži mrtav čovek" i onda je njih nekoliko ušlo unutra da pomogne - ispričao je tog dana jedan od svedoka drame.

Pekara, pucnjava, Čukarica

Foto: Facebook

Nekoliko muškaraca pritrčalo je ranjenoj ženi i odmah su je ubacili u automobil i odvezli u bolnicu. Hitna pomoć ubrzo je došla na lice mesta i sanitetom prevezla Huseinovića u Urgentni centar.

Upoznali se u pekari?

Gordana je bila pogođena u glavu i ruke, a Huseinović je zadobio povrede glave. Prema nezvaničnim informacijama, Gordana, koja je udata i ima četvoro dece, i Ahmo su bili u vezi oko tri nedelje. I on je oženjen i ima dva sina. Njih dvoje su se, najverovatnije, upoznali u pekari, gde je Huseinović bio redovna mušterija.

Prema rečima našeg izvora, Gordana je nakon tri nedelje veze odlučila da ostavi Ahma, jer nije želela da vara i laže muža.

- Gordana, Ahmo i njen muž su se pre nekoliko dana našli i razgovarali o svemu. Ona mu je pred suprugom ponovila da je pogrešila i da s njim ne želi da ima više ništa jer želi da sačuva brak. Međutim, on to nije hteo da prihvati - ispričao je izvor.

Bila u policijskoj stanici

Ahmo je nastavio da joj šalje poruke, pa je Gordana sa suprugom otišla u policijsku stanicu da se raspita šta da radi ako ne bude prestao da joj šalje poruke. Kako nam je nezvanično potvrđeno u policijskoj stanici, ona je rekla da je s Ahmom bila u vezi tri nedelje, da ga je ostavila i da je on sada uznemirava, ali na pitanje da li želi da ga prijavi, rekla je da ne želi.

Pekara Dada, pucnjava, Čukarica

Foto: Telegraf

- Zbog toga ne postoji zvanična prijava protiv njega, ali je bila u stanici i raspitivala se šta da radi ako ne prestane da joj piše poruke - kaže izvor.

Da je Gordana varala svog supruga, negirale su njene koleginice.

- Naša koleginica Gordana nije varala svog muža, to možemo da garantujemo. Taj manijak je nju dugo proganjao, a pre nekoliko dana ona je ceo slučaj sa svojim suprugom Veliborom i prijavila policiji - rekle su Gordanine koleginice.

One su izjavile da je Ahmo često dolazio u pekaru da pazari i verovatno mu se Gordana tako i svidela.

Pucnjava, pekara, Čukarica

Foto: Telegraf

- Našao je njen broj i počeo da je uznemirava porukama i stalnim dolascima u radnju - objasnile su radnice pekare.

Jedna od radnica dodala je da je sve to postalo toliko nesnosno za Gordanu, da je o svemu obavestila muža i da su samo nekoliko dana pre pucnjave zajedno otišli u policiju da prijave slučaj.

"Gordana je bolje"

Prema izjavama rodbine Gordane Kukolj, koja takođe živi u Bariču, povređena žena se oporavlja.

- Gordana je bolje i oporavlja se. Za njega ne znamo gde je, nismo se raspitivali - rekli su Gordanini rođaci.

(Telegraf.rs / Blic)

Komentari

  • Lala

    I preterana ljubav I ljubomora su kao bolesti. Ljudi izgube kontrolu nad sobom.

  • Dasa

    Paradoksi nad paradoksima...!!!

  • Ccccccc

    I to je pravna drzava. Bravo ubice pustate slobodno na ulice,pa nije ni cudo sto imamo toliko ubistava

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima