• 5

"Bila je nadarena, skromna i puna života": Učiteljica lepe Ane Katanić o tragično preminuloj devojci

Vest da je Ana poginula u nesreći dočekala je u neverici, posebno jer je Ana, kako kaže, bila divna devojka, puna života i ambicija

  • 5

Ana Katanić (20), devojka koja je pre dva dana tragično stadala u saobraćajnoj nesreći u mestu Ratari kod Obrenovca, bila je, po rečima njene učiteljice, skromno biće, nenametljivo, puno poštovanja prema svojim drugovima i učiteljici.

- Još uvek sam u neverici...- priča Aleksandra Petrović, Anina nekadašnja učiteljica.

Vest da je Ana poginula u nesreći dočekala je u neverici, posebno jer je Ana, kako kaže, bila divna devojka, puna života i ambicija.

Ana Katanic

Ana Katanić Foto: Instagram

- Ana je bila đak moje prve učiteljske generacije, dobra, prelepa, divno vaspitana devojčica, odličan đak. Krasile su je lepota, blaga narav, odgovornost i divan odnos sa drugarima - započinje priču Anina učiteljica Aleksandra.

Bila je, kaže, izuzetno talentvana, ali nikada hvalisavac.

- Bila je nadarena za crtanje, slikanje, atletiku i sport uopšte, ali se svojim sposobnostima nikada nije hvalila. Izvan svega, bila je jedno skromno biće, nenametljivo, puno poštovanja prema svojim drugovima i učiteljici - priča Aleksandra o tragično nastradaloj devojci i da je još uvek u neverici.

- Velika je tuga u mom srcu... Porodici još jednom, iskreno saučešće - zaključuje Aleksandra.

Ana Katanić

Ana Katanić Foto: Instagram

Anin mladi život tragično je prekinut u noći između nedelje i ponedeljka. Ana se sa dvojicom prijatelja vraćala sa proslave punoletstva svoje mlađe sestre Nevene. Kako je kasnije razjašnjeno, mladi su želeli da nastave provod na drugom mestu. Krenuli Šabačkim putem, ali je kod mesta Urovci mladić koji je bio za volanom izgubio kontrolu, izleteo sa puta, udario u stub javne rasvete i prevrnuo automobil na krov.

Šta je tačan uzrok nesreće znaće se nakon istrage, ali su pojedini mediji juče preneli da su dvojica mladića bili pod uticajem alkohola. Oba mladića su povređena, a Ana je neposredno posle prevrtanja, izdahnula u obrenovačkom domu zdravlja.

Sve se, inače, desilo na oči Anine majke.

- Ne daj bože nikome da izgubi dete. Još gore je da gleda kako mu ono gine pred očima! Sada ne znam kako dalje da živim i ima li uopšte smisla?! Šta će moja Nevena sad bez sestre Ane? - izjavila je Anina majka Ivana, jedva držeći se na nogama, na pragu porodične kuće u selu Ratari kod Obrenovca.

Video: Samo nekoliko sati pre pogibije Ana je sa drugarima pevala i veselila se

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • Max

    Kakva lepotica. Saucesce porodici.

  • auuu

    Dokle vise?????

  • lea

    I bog sebi bora najbolje i najlepse , neka joj je lagana crna zemlja a jadnim roditeljima saucesce.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima