≫ 

Počinje suđenje Srbinu optuženom za ratni zločin u Peći: Sumnjiči se da je 1999. godine ubio 2 osobe

Đokića su pripadnici Kosovske policije uhapsilli 2. februara na administrativnom prelazu Jarinje

  • 3

U Specijalnom odeljenju za ratne zločine Osnovnog suda u Prištini danas počinje glavni pretres i suđenje Zoranu Đokiću iz Peći koji je optužen za krivično delo "ratni zločin".

Njegov branilac advokat Ljubomir Pantović podsetio je da je Đokić uhapšen početkom februara ove godine pod sumnjom da je, navodno, tokom 1999. godine izvršio dva ubistva u Peći. On je dodao da su do sada održana dva pripremna ročišta na kojima se Đokić izjasnio da nije kriv.

Kako podseća Kosovo onlajn, Đokića su pripadnici Kosovske policije uhapsilli 2. februara na administrativnom prelazu Jarinje, i od tada se nalazi u zatvoru visokog rizika kod Podujeva.

Video: Nebojša je robijao 15 godina zbog zločina nad muslimanima, a u zatvoru se oženio muslimankom

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Делча

    4. decembar 2019 | 09:50

    Зар ми немамо мере реципроцитета? Стотине их прође кроз централну Србију, иако је међу њима много оних који су окрвавили руке.Плаши ли се наше судство некога?

  • Mihailović

    4. decembar 2019 | 10:47

    Da je ubio nebi došao njima da ga uhapse...hapse samo da se Srbi ne vraćaju i da bi odlazili sa Kosova, sve preuzeli od hrvata šta su radili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA