• 1

Brat majke iz Sonte koja je bacila bebu u septičku jamu šokiran: Nisam znao ni da se porodila

-Bio sam i juče kod njih. Ne znam ništa, ni da se porodila, ni šta je sa bebom. Sve je delovalo normalno - ostao je u čudu mladić koji se predstavio kao Sabrinin brat po majci

  • 1

Sabrina N. (25) osumnjičena je da je bacila novorođenu bebu u septičku jamu u dvorištu kuće u Pionirskoj ulici u Sonti, a rođaci i komšije ove porodilje su u šoku.

Iznenadili su se kada su videli policijski i pogrebni auto ispred njihove kuće.

O tome šta se desilo ništa nisu znali ni Sabrinin otac, a ni brat po majci, koji su došli do kuće, pitajući šta se zbiva i zbog čega je policija tu.

- Bio sam i juče kod njih. Ne znam ništa, ni da se porodila, ni šta je sa bebom. Sve je delovalo normalno - ostao je u čudu mladić koji se predstavio kao Sabrinin brat po majci.

Nešto kasnije, kući je prišao stariji čovek na biciklu, koji je rekao da je Sabrinin otac. Kad je čuo šta se dogodilo i on je bio zapanjen i potvrdio da ništa ne zna o tragediji koja ih je zadesila. Takođe, kaže, da na ćerki nije primetio nikakvo čudno ponašanje koje bi naslućivalo da ovako nešto može da uradi.

Policija je obavila uviđaj. Lekar iz apatinske Hitne pomoći konstatovao je smrt bebe, koju je vozilo JKP "Našeg doma" preuzelo i odvezlo na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu, nakon koje će se znati da li je beba bila živa po rođenju i da li je umrla prirodnom smrću.

Sabrina Nikolic, Kristijan

Foto: facebook

U kuću ove porodice, popodne je došla i socijalna radnica apatinskog Centra za socijalni rad, kako bi obavila razgovor sa roditeljima, koji još imaju dva sina, starosti tri i četiri godine, nakon čega će Centar preduzeti korake iz svoje nadležnosti.

Po informacijama bliskim izvorima istrage, beba je u septičku bačena pre tri sedmice, a ceo slučaj policiji je, kako nezvanično saznajemo, prijavio suprug osumnjičene, Kristijan. Sabrina se navodno porodila u osmom mesecu trudnoće.

Da podsetimo, Sabrina je osumnjičena da je tek rođenog dečaka umotala u ćebe i bacila u improvizovanu septičku jamu. Ona je navodno, u policiji izjavila da se porodila pre tri sedmice, u kući, da je beba po rođenju bila živa i da je i zaplakala. Ona se, kako je rekla, ubrzo onesvestila, a kad je nakon nekog vremena došla sebi, beba više nije davala znakove života.

Njen suprug Kristijan N., kad se vratio sa iz Mađarske, uočio je da nešto nije u redu, da se Sabrina u međuvremenu porodila, ali da nema bebe. Da li mu je supruga priznala šta se desilo pre nego je obavestio policiju, nismo saznali.

Pre mesec i po dana sahranili najmlađeg sina

Ovo je druga tragedija koja je zadesila ovu nesrećnu porodicu. Naime, pre mesec i po dana, preminuo im je najmlađi sin, jednoipogodišnji Stefan. Iako se sumnjalo u nasilnu smrt, rezultati obdukcije su opovrgli glasine koje su se proširile selom i potvrdili da je dete umrlo prirodnom smrću. Dečak je preminuo od posledica bolesti creva, na koju, do tog tragičnog dana, ništa nije ukazivalo.

Video: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs/Nove apatinske novine)

Komentari

  • Rule

    I nju bi isto tako bacio u septicku jamu pa da vidimo !

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima