≫ 

"Boliš me, moj Časlave. Na svaku škripu kapije, otac ti se dizao iz stolice. Neka te anđeli čuvaju"

Vest da je Časlav, ipak, nastradao, obznanio je njegov stric

  • 1
Časlav Živojinović, Smederevo Foto: Facebook

Slutnje da je Časlav Živojinović (24) tragično okončao svoj život obistinile su se, a porodica, rođaci i prijatelji, koji su mesec i po dana čekali da ponovo čuju njegov glas i da ga zagrle, sada mogu samo da puste suzu, ostave cvet i zapale sveću. Jedan mladi život je ugašen.

- Tuga, zimska tišina jezu stvara, muk nema te... Na svaki škrip kapije otac se tvoj dizao iz stolice. Moje si parče srca, slagalici nedostajes. Pričam, a priča mi je prazna. Boliš me moj Časlave - poslednja je poruka je koju je na fejsbuku, zajedno sa Časlavovom fotografijom, ostavio njegov stric Predrag.

Inače, njegov stric je u potresnom statusu na fejsbuku juče i objavio najtužnije vesti.

Poruke saučešća Časlavu Printskrin: Facebook

- Kada nam odlazi neko drag, ne boli samo bol, boli sve drugo. Boli što zauvek nestaje i što ga više nigde neće biti. Boli saznanje da nikada više neće moći da se raduje, da se smeje, mašta, trči, plače, voli. Boli sve ono što je mogao da uradi, a nije. Boli sve ono što je tek trebao da prođe, a nije. Boli proleće, boli sunce, boli more, boli nebo, boli kiša. Boli sve ono što živi bez njega, boli čitav svet... Moj Časlave boli sve bez tebe! Počivaj u miru neka te anđeli čuvaju kada nismo znali mi! - napisao je juče stric.

A onda je usledilo više od stotine poruka saučešća i utehe.

- Iskreno saučesće. Čaki je bio mnogo dobar drug, prijatelj, ne postoje reči kojima bi čovek tebe opisao, jedino se može reći anđeo, a oni idu u raj - napisao je jedan prijatelj.

Poruke saučešća Časlavu Printskrin: Facebook

I danas se mnogo ljudi oglasilo sa rečima saosećanja.

- Ipak je sve bila java. A mislila sam da je san i da će sve proći. Da će se vratiti svojima i jako ih obradovati. Ovako, muk i tišina. I još jedan mlad život izgubljen. Zašto?! Pitanje koje će svima nama ostati bez odgovora. Iskreno saučešće tebi Peco, a i meni... Neka počiva u miru. Amin! - glasi jedan od komentara.

Ovaj momak ostavio je svojim najbližima o oproštajne poruke, ali su se, ipak, nadali da neće dići ruku na sebe i da je samo otišao da prebrodi krizu.

U jednoj od poruka najavio je i da će u tabletu ostaviti video koji će "objasniti sve".

VIDEO: Kuća prazna, na grobu detinjstvo: Radenko (8) je pre 3 godine umro greškom lekara i niko nije kriv

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    7. decembar 2019 | 22:45

    Tužno do bola. Da li ta deca, odlučujući se na ovakav korak, znaju kakvu tugu, bol i beznađe ostavljaju najbližima i najdražima. E deco, deco, kako je tužno kad ovako nešto čitam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA