• 15

Telo muškarca u fazi raspadanja u centru Beograda: Komšije iz zgrade kažu da ga nisu videle 5 godina

Navode kako se u zgradi svakako osećao neprijatan miris

  • 15

Telo 90-godišnjeg J. B. pronađeno je u njegovom stanu, u zgradi u Ulici Visokog Stevana 4 u centru Beograda, kada su komšije sa radnicima hteli da provere bezbednost instalacija u celom stambenom objektu.

Telo je bilo uveliko u fazi raspadanja, a kako se nezvanično saznaje čovek je po svemu sudeći preminuo pre najmanje dve, a možda čak i pre pet godina!

- Čovek je bio samotnjak, nismo ga viđali uopste. Sigurno su prošle dve-tri godine od kada sam ga poslednji put sreo, a bili smo najbliže komšije. Koliko znam, bio je u nekoj vrsti sukoba sa rodbinom - rekao je jedan od stanara koji je zajedno sa komšijama pozvao policiju, kako bi otvorili stan i omogućili radnicima da provere električne instalacije.

Neke komšije su ispričale da ga nisu videle čak pet godina, ali nisu ni pomislili na najgore, posebno jer se u zgradi nije osećao karakterističan neprijatan miris. Kako se saznaje, sve ukazuje da je reč o prirodnoj smrti.

Posle odlaska ekipa Hitne pomoći i policije stan je zapečaćen.

Video: U centru Beograda pronađeno beživotno telo muškarca

(Telegraf.rs/ Blic)

Komentari

  • nedeljko

    otudjenost,pakost i zlo u ljudima,naš največi neprijatelj

  • Rs

    Briga mene šta ko jede i pije samo prosto ovo nije normalno za mene i kraj

  • Rs

    Za ovog genija što kaže kako ga ne interesuje šta mu komšija jede i pije a samo mi seljani jel misliš genije da je normalno i ljudski da čovek leži pet godina mrtav u zgradi punoj ljudi

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima