Uhapšen inspektor zbog sumnje da je na proslavi od kolega ukrao 90.000 dinara

- Posumnjalo se da je novac uzeo neko od gostiju, pa je sutradan Služba unutrašnje kontrole obavila pretres i kod niškog inspektora pronašla torbicu sa novcem - kažu naši sagovornici iz istrage

  • 33

M.I. zaposlen u Policijskoj upravi u Nišu uhapšen je u ponedeljak u Kragujevcu zbog sumnje da je pokrao kragujevačke kolege.

Kako saznajemo, M.I. je bio deo delegacije niških policajaca koji su 8. decembra boravili u Kragujevcu na poziv tamošnje policijske uprave radi proslave novogodišnjih praznika.

- Gosti i domaćini su bili u jednom restoranu, skupljali su novac za plaćanje troškova kada su ustanovili da je nestala torbica sa novcem u kojoj je bilo oko 90.000 dinara. Posumnjalo se da je novac uzeo neko od gostiju, pa je sutradan Služba unutrašnje kontrole obavila pretres i kod niškog inspektora pronašla torbicu sa novcem - kažu naši sagovornici iz istrage.

Inspektor je uhapšen a prema nezvaničnim saznanjima, određen mu je i pritvor zbog sumnje da je izvršio krađu. Istovremeno, sproveden je i disciplinski postupak i on je suspendovan.

M.I. je dugogodišnji policijski inspektor, jedno vreme je radio i na krvnim deliktima. Ono što je začudilo sve koji ga poznaju što je M.I. izuzetno dobro situiran jer osim policijske plate ima u svom vlasništvu i ugostiteljski objekat.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    13. decembar 2019 | 09:51

    S'vremena na vreme i vrana vrani mora oci vadi da ih ne stavimo sve u isti kos.

  • Laki

    13. decembar 2019 | 07:03

    Zasmetao nekom pa ga namestili...bas na poso da mu nadju torbicu sa parama...

  • Realan

    13. decembar 2019 | 07:29

    Namestili mu sigurno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA