• 1

Davor iz Jabukovca sada tvrdi da ima i dokaze da mu je Maja pomogla u masakru: "Sve sam snimio"

Oboje osumnjičenih i dalje su na veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu

  • 1

Davor Pernić (35), iz negotinskog sela Jabukovac, koji je osumnjičen da je 7. avgusta na obližnjem salašu u mestu Velja Vratna ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53), ostao je pri izjavi da mu je u ovom masakru pomagala Maja B. (25), iz sela Dupljane.

On tvrdi da, pored prepiski u mobilnom telefonu, ima i snimljene razgovore sa ovom ženom, koji nedvosmisleno potvrđuju da je i ona učestvovala u zločinu koji se ne pamti u ovom kraju. Maja, sa druge strane, sve vreme negira svoju krivicu.

I Pernić i Maja B. se nalaze na veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, dok se sadržaji njihovih telefona, što bi trebalo da bude ključni dokaz u ovom postupku, još analiziraju.

Raja Kazimirović, Jabukovac masakrk višestruko ubistvo

Ubijeni Raja Kazimirović/ Foto: Privatna arhiva

U međuvremenu, stručnjaci Nacionalnog kriminalističko-tehničkog centra MUP Srbije, na oružju kojim je izvršen zločin nisu pronašli biološke tragove Maje B., ali su zato Davorovi pronađeni i na poluautomatskoj pušci, za koju je on tvrdio da ju je Maja koristila, ali i na "škorpionu" iz koga je on pucao, kao i na ostalom oružju, koje je navodno kupio od dvojice meštana ovog negotinskog sela.

Davor tvrdi da je on pucao na Raju i njegovu sestru, a da je Maja, navodno, pucala na druge dve žene, jer, kako je objasnio, "iako je Maja loš pucač, sa laserom je lako pucati, jer on sve sam uradi". Naveo je i da su oboje, prilikom zločina, nosili rukavice. Nakon ubistva, iz kuće Kazimirovića nestalo je 500 evra, ali glavni plen od 10.000 evra, koji se nalazio u drugoj kući na salašu, ubica nije pronašao.

Video: Uhapšen osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu

(Telegraf.rs/Novosti)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    Jos se vestace telefoni...??? E, svasta, pa dokle...???

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima