Opljačkali Blažinu kuću kod Petrovca na Mlavi, otrovali psa: Odneli nakit i pušku, ostavili tragove

– Ušli su sa zadnje strane i odmah počeli da preturaju po stvarima - kaže izvor iz istrage

  • 3

Nepoznati lopovi opljačkali su kuću Blaže u selu kod Petrovca na Mlavi i iz nje odneli 400 grama zlatnog nakita, lovačku pušku i druge dragocenosti, a pre toga su otrovali njegovog psa, koji je čuvao domaćinstvo.

Pljačka se dogodila u nedelju oko 23 sata, kada su lopovi razvalili prozor na jednoj od soba, a u trenutku pljačke vlasnik nije bio kod kuće, piše Tpknews.

– Ušli su sa zadnje strane i odmah počeli da preturaju po stvarima, pa su tako našli oružje i nakit. Sumnja se da su oni kuću tipovali nekoliko dana ranije, jer se vlasnik nalazi na privremenom radu u Austriji, pa su samo čekali pravi momenat da upadnu.

- Oni su utvrdili da u večernjim časovima nema nikoga od ukućana, pa su samo provalili i bukvalno napravili haos. Tragovi obijanja vidljivi su i na prozorima, vratima, ali i nameštaju. Sve su razvalili – kaže izvor iz istrage.

Pucnjava na Zvezdari, zvezdara, policija, uvidjaj Foto: Marko Jovanović

Policija je obavila uviđaj, a komšije porodice Milošević ispričale su da nisu videle, niti čule da se neko mota oko kuće.

– Navodno, u komšiluku je te noći stradalo nekoliko pasa, a pronađeni su neki opušci, čaše s kafom, jogurtom i hrana, za koje se sumnja da pripadaju lopovima – dodao je izvor.

Vlasnik opljačkane kuće Blaža za medije je kratko izjavio da je uplašen, jer "onaj ko je spreman da ubije psa, može ubiti i čoveka".

(Telegraf.rs / TPK news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA