≫ 

Mladić prodao Nikolini (17) drogu, od koje je preminula ispred kuće, a policija ga je dobro znala

Ona je zatečena bez svesti na trotoaru ispred kuće u Odžacima u subotu ujutru

  • 16
Devojčica, mrtvo telo, na ulici, ubijena, gaženje, zgažena, saobraćajna nesreća Foto: Shutterstock

Stevan R. (26) uhapšen zbog sumnje da je omogućio uživanje droge Nikolini S. iz Odžaka koja je pronađena mrtva ispred svoje kuće, odranije je poznat policiji koja ga je u više navrata privodila zbog različitih krivičnih dela.

- Uglavnom su to bili imovinski delikti, mahom sitnije krađe, a protiv njega je podneto i par prijava zbog posedovanja droge. To su bile male količine da bi nadležno Tužilaštvo moglo adekvatno da reaguje bez obzira na to što je višestruki povratnik, a sada imamo situaciju da je jedna devojka izgubila život - priča nam naš sagovornik.

Nada se i da će rezultati obdukcije koja se trenutno radi u novosadskom Institutu za sudsku medicinu dovesti do rasvetljenja svih okolnosti koje su prethodile incidentu zato što postoji osnov sumnje da je Nikolina imala zdravstvenih problema te da je konzumiranje droge koju je obezbedio Stevan R. samo dodatno pogoršalo stanje nesrećne devojke.

Ona je zatečena bez svesti na trotoaru ispred kuće u Odžacima juče oko 7.30, a ispod nje je bio bicikl kojim se vraćala kući preko kojeg je pala kada joj je pozlilo.

Komšija koji ju je zatekao bledu i u neprirodnom položaju odmah je pozvao policiju i hitnu pomoć, ali je za nju već tada bilo kasno.

Video: Smrtonosni ekstazi tri do četiri puta jači nego pre, jedna tableta je dovoljna za predoziranje

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Onako

    22. decembar 2019 | 16:17

    Diler je kriv i to nije sporno a to sto se pokojna fevojka drogirala to je u redu.Roditelji sede i gledaju kako deca dolaze cudna kucu mahom ujutro rano i uvek ide isto moj-a je dobar.Posle kriva drzava

  • Era

    22. decembar 2019 | 17:11

    Da obijem trafiku u roku deset minuta bi mi presudili...Ovoga znaju, znaju cime se bavi i na slobodi...ovo govori da smo ko drzava u ravni sa kolumbijom.

  • Ivan

    22. decembar 2019 | 15:03

    Hahahaha, poznat policiji pa zasto nije u zatvoru! Crna policija koliko je zbog njih izgubilo zivote mladih zato sto saradjuju sa pojedinim narkomanima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA