≫ 

Mladić iz Požarevca stradao dok je menjao sijalicu na poslu: Za 7 dana trebalo da slavi 18. rođendan

Marko je poginuo u hladnjači firme u kojoj je privremeno radio

  • 15
Marko Živojinović Foto: Facebook/FK BSK 1924 Boževac

Marko Živojinović (17) iz Boževca kod Požarevca, poginuo je u ponedeljak od strujnog udara u hladnjači firme u kojoj je privremeno radio.

Nesrećni mladić, kako se za sada pretpostavlja, stradao je od strujnog udara dok je pokušavao da promeni sijalicu u hladnjači.

On je primetio oštećenje na sijaličnom grlu, i u trenutku kada je rukama uhvatio keramičko grlo sijalice, došlo je do kontakta sa strujom i nesrećni Marko je stradao na licu mesta.

- Ovo je veliki gubitak za sve nas, ne znamo kako ćemo se oporaviti od ovoga. On je prošle godine završio srednju i bio je omiljen kako među kolegama, tako i prema svima. Svi ćemo pamtiti njegov osmeh koji je uvek krasio njegovo lice - rekao je jedan od njegovih kolega.

Otac tragično nastradalog Marka jedva je prozborio da je on 30. decembra trebalo da proslavi svoj 18. rođendan.

Video: Ženu udarila struja od 22.000 volti

(Telegraf.rs/Tpknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Barca

    24. decembar 2019 | 10:45

    Eeee, velika steta. Ali to se ne radi tako. Pogotovo ne u firmi. Ja radim u stranoj firmi i pravila se znaju. Sta god ti znao da radis kod kuce ovde ne moze. Crkla sijalica!! Elektricar menja. Mozda najvise bolestija dolazi iz Amerike ali neke stvari su dobre. Mozes da radis samo posao za koji si placen. Nema menjanja sijalica, ciscenja hodnika, otpusavanja lavaboa, jer TO NIJE TVOJ POSAO. Ne krivim momka, daleko od toga, samo ukazujem na cinjenice. Nema zaobilazenja pravila. Ovo jeste velika tragedija, da zbog ovakve gluposti pogine dete od 17 godina. Ocigledno fino i vredno dete. Takp mlad a radi

  • JO

    24. decembar 2019 | 09:45

    Ljudi uče školu za to. Jedino srbi sve znaju i mogu sami.

  • Milorad

    24. decembar 2019 | 09:37

    Mako mila kako nije iskljucio struju na prekidacu. Kad se iskljuci sijalica na prekidacu u grlu nema struje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA