≫ 

Otkrivamo: Vođa škaljarskog klana, Jovica Vukotić, nije napadnut u Centralnom zatvoru

Prema pisanjima pojedinih medija, Vukotiću je navodno život bio ugrožen

  • 4

Jovan Jovica Vukotić, navodni šef škaljarskog klana, nije napadnut u pritvorskoj ćeliji beogradskog Centralnog zatvora, nezvanično saznaje Telegraf.rs.

U medijima se danas pojavila informacija da je Vukotić napadnut u zatvorskoj ćeliji i da mu je život doveden u opasnost, ali da se ne zna ko ga je napao.

- Nije tačno da je Vukotić napadnut u Centralnom zatvoru. Nije napadnut ni u ćeliji, niti na bilo kom drugom mestu - rečeno je za Telegraf.rs u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

On je inače po presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu izdržao zatvorsku kaznu od 15 meseci za korišćenje falsifikovaog pasoša i početkom decembra trebalo je da izađe na slobodu.

Međutim, određen mu je ekstradicioni pritvor jer ga traži Crna Gora.

Sada se čeka nova presuda nakon koje bi trebalo da se odluči, da li će on kao državljanin Srbije i Crne Gore ostati ovde ili će ipak biti izručen.

Konačnu odluku doneće ministar pravde.

(J.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lex

    24. decembar 2019 | 11:25

    Citam vest iznad, o maloj Mili, koja ima problema sa zdravljem od rodjenja, i odmah posaljem sms. Vest ispod, citam o ovom, ne znam kako da se izrazim, kriminalcu. Cemu uopšte pisanje o njemu, koga je briga dal mu je zivot doveden u opasnost u zatvoru?? Rodjen je zdrav i prav, i nije umeo to da ceni. Sta je jadno dete krivo? Nikad nije ni dobila sansu za normalan zivot i detinjstvo, a ovaj mamlaz je sve imao, a ogrezao u kriminalu. Nek trune

  • Veteran

    24. decembar 2019 | 11:16

    Gospodine Ministre vrati te ga u kamenjar.

  • Milan

    24. decembar 2019 | 13:10

    Teraj to tamo odakle je dosao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA