≫ 

Časlav Živojinović (24), mladić koji je posle 40 dana nađen mrtav kod Morave, biće sahranjen u petak

Za Časlavom se tragalo više od mesec dana

  • 0
caslav zivojinovic Foto: Facebook

Mladić Časlav Živojinović (24) pronađen je mrtav 7. decembra kraj Velike Morave u atarima sela Vranovo kod Smedereva. On će, kako je na Fejsbuku objavio njegov stric Predrag Živojinović, biti sahranjen u petak, 27. decembra u 13 sati na Novom groblju u Vranovu.

Časlav je pronađen nekoliko metara od reke Morave, a kako je tada rečeno za Telegraf.rs, on se nije utopio.

- Telo je pronađeno pored reke - naveo je tada portparol policije u Smederevu Saša Nikolić i potvrdio da nije reč o utopljeniku.

Osamnaest dana posle pronalaska tela na obali Velike Morave, DNK je, kako navode Večernje novosti, potvrdio da je reč o nesrećnom mladiću.

Podsetimo, Časlav Živojinović je kolima otišao od svoje kuće krajem oktobra i od tada se nije javljao. Slučaj je prijavljen policiji, a ni njegovi članovi porodice, kao ni prijatelji, nisu pronalazi razlog zbog kog bi mladić mogao da digne ruku na sebe. Časlav je samo poslao svom drugu Miljanu poruku u kojoj ga moli da mu čuva oca i brata.

Mladića koji je nestao 29. oktobra ove godine, našao je, kako objašnjava njegov prijatelj Miljan, čovek koji je šetao pored reke sa svojim psom, posle čega je o ovom slučaju obaveštena i policija.

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA