≫ 

Rešeno ubistvo u Zemunu: Pronađena krv u vozilu ispred menjačnice čiji je vlasnik likvidiran

Muškarcu i ženi određeno zadržavanje od 48 sati

  • 6

Policija je uhapsila Branislava M. (40) i njegovu devojku Georginu J. M. (36) zbog sumnje da su ubili vlasnika menjačnice “Maps” u Zemunu Dragana Pantelića (55).

Konkretno, kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnnjih poslova (MUP) Branislav se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo, dok se za Georginu sumnja da je pomagala u izvršavanju tog dela.

Кako se sumnja, B. M. je 17. decembra ove godine, u večernjim satima ušao u jednu menjačnicu u Zemunu, ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u pravcu pedesetpetogodišnjeg muškarca kome je zatim, tupim predmetom zadao više udaraca u glavu. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta - navodi se u saopštenju MUP-a:

- Osumnjičeni je potom iz menjačnice uzeo veću količinu novca i otišao kod G. J. M. gde su, kako se sumnja, uništili tragove i sakrili pištolj kojim je izvršio krivično delo. Sumnja se i da je G. J. M. prethodno obilazila i posmatrala menjačnicu.

Prema pisanju Novosti, osumnjičeni je iznajmio automobil u jednoj rentakar agenciji, a taj automobil je kasnije viđen parkiran ispred menjačnice, gde se dogodilo ubistvo Dragana Pantelića. Utvrđeno je da je taj automobil bio parkiran i kobne večeri preko puta salona, kao i da je Branislav sa pištoljem upao u menjačnicu i tražio pare od žrtve.

Kako Pantelić nije hteo da mu da novac, pljačka se završila pucnjavom i ubistvom. Osumnjičeni, koji je bio krvav nakon surovog ubistva, potom je automobilom pobegao, a u vozilu su nađeni tragovi krvi.

Branislav M. je već poznat policiji jer je ranije hapšen zbog razbojništava.

Branislavu i Georgini određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    26. decembar 2019 | 13:24

    Svaka cast za policiju...

  • Sajla

    26. decembar 2019 | 18:10

    Ponosan sam kao čovek, kad pročitam da je naša policija ovako efikasna. E pa ljudi, svaka vam čast i živi i zdravi bili!

  • Gori

    26. decembar 2019 | 17:25

    Ko bi rekao da neko ubistvo bude rešeno ala vam vera svaka čast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA