Oglasila se žena kojoj je Ninoslav nudio i do 2.000 evra za njenu dugu kosu

Taj čovek je pravi psihopat, manjak. I mojoj tetki je pisao isto to za kosu, napisala je njena nećaka

  • 14
Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin Foto: MUP

Na društvenim mrežama javlja se sve više devojaka i žena koje je Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, pokušao da ubedi da mu dozvole da im odseče kosu. Neke kažu da su na meti bile njihove mlade ćerke, dok pojedine tvrde da su mu, uprkos zrelim godinama, i same bile cilj. Pokušavao je da sa njima u kontakt stupi i uživo, i putem društvenih mreža.

Na jednoj Fejsbuk grupi mlada žena S.N, koja trenutno živi u Beču, kaže da je pre godinu i po dana Ninoslav preko mreža našao njenu tetku. Ni same ne znaju kako.

- Taj čovek je pravi psihopat, manjak. I mojoj tetki je pisao isto to za kosu. Opet, to je starija žena, pa i nekako, a ne dete, jadna devojčica - napisala je ona na grupi, priloživši printskrin poruke kao dokaz.

ninoslav jovanovic Ninoslav Jovanović Printskrin: Facebook

Kako je za Telegraf.rs rekla, njena tetka na ovu poruku nije odgovorila i ne može ni da pretpostavi kako ju je Jovanović pronašao.

- On je njoj to pisao još prošle godine i ona se sada setila toga, kad je videla da se piše o njemu, da je on oteo devojčicu. Poslala mi  je poruku - navela je S.N.

Druga članica grupe se nadovezala na njenu poruku.

- I moju je ćerku pre mesec dana sreo i rekao joj da ima lepu i dugu kosu. Mamio je da joj kupi čokoladu, ali hvala Bogu moje dete ima 20 godina, pa ga je odbila - napisala je jedna majka. 

Podsetimo, kako se sumnja, Ninoslav Jovanović kidnapovao je Moniku Karimanović (12) iz mesta Suvi do kod Niša. Potraga za devojčicom i osuđenim silovateljem i dalje traje. 

(Telegraf.rs.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ја

    26. decembar 2019 | 23:53

    Kada će više biti pronađeno to dete??? Dokle više za ovaj trenutak nebitne stvari?!?! Izveštavajte šta se dešava povodom ovog slucaja, a ne ovo. O svemu tome je trebalo pisati na vreme, pre nego što je došlo do toga da otme malu Moniku, a jadni roditelji provode 7 dana strahujući za njen život! HOĆEMO REZULTATE, HOĆEMO NASLOV MONIKA ŽIVA VRAĆENA KUĆI! Dosta bre više sa ovom agonijom!

  • Maja

    27. decembar 2019 | 02:11

    Bukvalno nikoga ne zanima šta je psihopata radio dok je bio na slobodi, ne pravite senzacionalizam od ovoga kao da je predszava, a ne surova realnost.

  • Suzana

    27. decembar 2019 | 00:30

    Da nisam u koži Monikinih roditelja!!! Saosećam sa njima ali kako da pomognemo? Dobro je što je veliko interesovanje i potraga traje ali plašim se da se dosta vremena na početku izgubilo. Da ne pametujem puno. NAJVIŠE OD SVEGA ŽELIM DA SE RODITELJIMA DETE VRATI ŠTO PRE ŽIVO I ZDRAVO!!! MOLIM SE ZA TO JER DRUGO NE MOGU. 🙏🙏🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA