≫ 

Majka ubijenog Slavoljuba: Dvojica su ga tukla do smrti motkama po glavi

Njegova majka smatra da je namamljen lažnom ponudom za kupovinu kola

  • 5
Slavoljub Dinić, Niš, spaljen Foto: Privatna arhiva

Nišliju Slavoljuba Dinića (51), koji je juče pronađen spaljen na popularnom niškom izletištu Kamenički Vis ubila su dva čoveka, tvrdi njegova majka Ljubinka.

Ona smatra da je Slavoljub namamljen lažnom ponudom za kupovinu kola, ali ne zna ko bi imao razloga da ga usmrti na tako svirep način.

- U petak oko devet sati dobio je telefonski poziv jer je oglasio na prodaju džip. Neki čovek mu je kazao da će doći do semafora kod kafane "Lion" i zatražio da se provozaju do Kameničkog Visa kako bi isprobali auto. Nije mu bilo ništa sumnjivo, otišao je na dogovoreno mesto i više se nije vratio kući - priča Ljubinka neprestano plačući.

Tvrdi da su njenog sina ubila najmanje dvojica jer jedan muškarac ne bi mogao da ga savlada.

- Ubijen je motkama i to u kolima, udarali su ga u glavu dok ga nisu usmrtili. To dokazuje patika koja mu je ostala u vozilu. Zatim su se odvezli do Kameničkog Visa i tamo ga izbacili i zapalili - navodi očajna žena.

Pretpostavlja se da je leš zapaljen da bi se prikrio Slavoljubov identitet, ali se vatra nije rasplamsala pa je njegov zet, koga je Ljubinka poslala da ga traži, čim ga je našao prepoznao.

Video: Mlađani su pretučeni i uhapšeni sin i muž na Kosovu: Bacili su ih na zemlju, vezali im ruke i tukli ih po bubrezima i rebrima

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    28. decembar 2019 | 12:49

    SVE SE OVO DESAVA U SRBIJI JER NEMA SMRTNE KAZNE VESANJEM!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA