≫ 

Jurić: Ozbiljno sam bio zabrinut za Monikin život

Zahvalan sam svima koji su se uključili u potragu

  • 8
Igor Jurić, monika karimanović Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, Privatna arhiva

Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koja nosi ime po njegovoj ćerki koju je zverski ubio Dragan Đurić, posle vesti da je Monika Karimanović (12) pronađena i da je živa, kaže za Telegraf.rs da je bio ozbiljno zabrinut za njen život.

Moniku je, da podsetimo, u petak, 20.decembra oteo Ninoslav Jovanović (46), Malčanski berberin", kada je krenula u školu. Ona je danas, posle 10 dana potrage, pronađena u selu kod Svrljiga, dok je Malčanski berberin još u bekstvu,

- Bio sam ozbiljno zabrinut za život devojčice. Deset dana je predug period. Zahvalan sam svima koji su bili uključeni u potragu i doprineli da se slučaj reši. Posebno se zahvaljujem desetinama hiljada ljudi koji su mi pružili podršku i ponudili pomoć - rekao je Jurić za Telegraf.rs.

Prema najnovijim informacijama, Jovanović pokušava da pređe bugarsku granicu.

VIDEO: Dolazak Hitne pomoći sa Monikom i roditeljima u KC Niš

(Lj. R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    29. decembar 2019 | 18:16

    Neka sad fondacija Tijana Juric podnese tuzbu protiv svih koji su stavili potpis da ovaj zlotvor POVRATNIK izadje iz zatvora pre vremena.

  • Mlatko Radic

    29. decembar 2019 | 18:12

    Svaka cast mestaninu koji ju je pronasao.Kao sto napisah pre neki dan - ako je neko nadje to ce biti ili mestanin ili lovac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA