• 62

Ovaj čovek je našao Moniku i Malčanskog berberina u kući: Rekli da imaju pištolj, on počeo da beži

Emil Živić, u čijoj kući se krio Malčanski berberin sa Monikom i zahvaljujući kojem je pronađena devojčica opisao kako je došao do njega

  • 62

Emil Živić, Nišlija u čijoj kući je u selu Pasjača pronađena Monika Karimanović (12) sasvim je slučajno je sa sinom  svratio u ovaj objekat da ga obiđe. Kada je došao do suterena neka sumnja ga je naterala da se popne na sprat, a ispostavilo se da je gore Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, koji je oteo devojčicu.

Pred njegovim i očima njegovog sina Malčanski berberin je skočio kroz prozor na terasu, sa terase preko gelendera u dvorište i nastavio da beži. Viknuli su "pištolj" iako ga nisu imali, ali se ovaj dao se u beg.

-  To je put Niš-Oreovac prolazi se kroz Pasjaču. Kada smo se vraćali iz Oreovca rekoh čekaj da svratim u kuću da vidim šta je i kako je. Nisam ni u šta posumnjao, a dole ima suteren. Međutim, vrata su odškrinuta, a pošto je jezičak labav pomislio sam da je od vetra. Zatvorim to i učini mi se kao da čujem da ima nekog na spratu. Rekoh čekaj da vidim i sprat kad pogledam, ima šta i da vidim. Prozor dvokrilni odškrinut. Priđem do prozora "alo, alo, ima li koga". Niko se ne javlja a čujem da hoda. Nisam posumnjao da je on - prića Živić.

Emil Živić, Monika potraga

Foto: Telegraf/D.K.

Tad je rešio da ode po sina koji je bio u automobilu parkiranom 15 metara od kuće.

- Međutim, i on je primetio da se mrda zavesa. Zalupio je vrata na kolima i došao do mene. Dogovorili smo se da ja pazim stepenište a on će dvorište. U tom momentu on skače kroz prozor na terasu, sa terase na stepenište, preko gelendera, preko placa... Rekao sam sinu da ponese pištolj, koji nismo imali. Sin je potrčao 20-ak metara i stao a ja sam nastavio da trčim za njim, kako bih video gde će, na koju stranu - priča Živić i dodaje da je Malčanski berberin tada verovatno otišao ka crkvi.

Jutro posle, u ovoj kuci nađeni monika i malcanski berberin

Foto: Telegraf/D.K.

Vratio se nakon toga sa sinom do kuće i dozivao Moniku.

-  Dozivao sam: "Curo, curo..." ali se niko nije odazivao. Sin je već zove policiju. Prvo je došao čovek u civilu. Otvorili smo mu vrata, objasnili gde je koja soba i da ima jedna mala. U njoj je i bila. Izneli su je na stolicu, umotali su je u ćebe. Bila je bleda kao jasen, ali nije imala ništa po licu - ispričao je za Telegraf.rs Živić i za kraj dodao:

- E, onda sam bio radostan! 

Video: Dolazak Hitne pomoći sa Monikom i roditeljima u KC Niš

(D. K.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    A ‘specijalci’ udaraju u prazno. ‘Specijalni’ su nam i ministri i komandiri.

  • Ексокустодијан

    Страшно! Колико паћеника лечи своје фрустрације и комплексе непримерено коментаришући изузетно озбиљан догађај.

  • Jovana

    Koja policija ljudi ovi je kao trazili imamo amatersku policiju da nije bilo ovog gradjanina mora bi se nastavila sramota jedna....

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima