• 35

Pakleni plan Malčanskog berberina: Ovako je namamio Moniku u kola, postavio joj je jedno pitanje

Lažno se predstavio i pitao je da mu pomogne

  • 35

Ninoslav Jovanović (46) poznatiji kao Malčanski berberin, malu Moniku Karimanović je namamio u automobil sa pričom da ne zna gde se nalazi lokalna škola, a bilo mu je, navodno, i te kako stalo da dođe do nje jer tamo radi. 

On je, kako Telegraf.rs saznaje, pratio Moniku kolima. U jednom trenutku se zaustavio pored nje i pitao je da mu objasni gde je škola.

- Ona mu je objasnila put do škole, međutim, on joj je na to rekao da ne može da je nađe, a da mora što pre da ode u školu jer radi tamo i žuri. Pitao je ako može da pođe sa njim kolima i da mu pokaže gde je - priča naš izvor.

Put na kom je nestala Monika Karimanović, Niš

Ovo je put na kojem je nestala Monika Foto: Telegraf/D.K.

Pošto je Monika uvek bila fina, predusretljiva i dobrodušna, njena dobrota je i tad isplivala i ona je ušla u auto. 

- Na taj način je namamljena i prevarena - dodaje naš izvor.

Monika je, kao što smo već objavili dala izjavu policiji u prisustvu svog advokata. Ona je tada rekla da joj se Jovanović lažno predstavio i prevario je da pođe sa njim. Policiji je rekla i da je zlostavljana i mučena.

Nestala devojcica Monika

Foto: Facebook/Aleksandra Caka

Sve ovo se, da podsetimo, desilo u petak, 20. decembra kada je mala Monika krenula u školu oko 7.20 ujutru.

Za Monikom se tragalo deset dana. Konačno, pronađena je juče u selu Pasjača u kući iz koje je Malčanski berberin pobegao.

Policija i danas traga za njim. Sumnja se da je naoružan, da ima pištolj i nož. Takođe, nema jaknu, već beži u majici i džemperu.

Ovaj scenario podseća na sve prethodne Jovanovićeve otmice 

On je 6. jula 2005. godine na prevaru iz kuće izmamio N. M. (13) i odveo je u jednu napuštenu kuću na periferiji grada. Ošišao je, čitave noći silovao i nad njom se seksualno iživljavao. Četiri dana kasnije, zločin je ponovio, a ovoga puta njegova žrtva je bila godinu dana mlađa devojčica N. I. iz sela Gornja Vrežina. Njoj je rekao da su joj roditelji imali saobraćajnu nesreću i pozvao je da pođe sa njim, a zatim je odveo u polje u blizini sela, ošišao je i pokušao da je siluje. Mada je pretio da će je unakaziti makazama ukoliko se bude opirala, njene krike čuli su meštani i spasli je od manijaka. Istog dana Jovanović je uhapšen u selu Grbavče u opštini Svrljig.

Tada je takođe lišen slobode uz helikoptersku pratnju. Ali to nije jedina sličnost između tadašnja dva slučaja i ovog nad čijim razvojem bdi domaća javnost, što nagoveštava postojanje šablona u njegovom patološkom ponašanju. osnovne škole. Tada je prvu žrtvu, 13-godšnjakinju odvukao u Nišku Banju preko mesta Brzi Brod, u kojem Monika pohađa 6. razred. Četiri dana kasnije, na prevaru je odvukao 12-godišnju devojčicu, koja je bila sama kod kuće, rekavši joj da su članovi porodice imali nesreću na traktoru, te da ponese peškir i makaze, kako bi im njih dvoje pobegli.

Kada je dete shvatilo da je u klopci, bilo je kasno. Već je bila ošišana.

- Nekoliko puta je i udario, ali kada se spremao da je siluje nešto je čuo što ga je uplašilo. Počeo je da beži vukući moju ćerku, ali su ga primetili ljudi koji su bili u vinogradu i povikali na njega pa je pobegao - rekao je tada otac devojčice našoj novinarki.

(D. K.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    Berberinu the end

  • Dr

    The End

  • Kako

    Kako su pisali da je je vukao prugom.? Zasto ovaj svet laze? Vazno je da je Monika ziva.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima