≫ 

Pakleni plan Malčanskog berberina: Ovako je namamio Moniku u kola, postavio joj je jedno pitanje

Lažno se predstavio i pitao je da mu pomogne

  • 35
Malčanski Berberin Ilustracija: Nikola Jovanović

Ninoslav Jovanović (46) poznatiji kao Malčanski berberin, malu Moniku Karimanović je namamio u automobil sa pričom da ne zna gde se nalazi lokalna škola, a bilo mu je, navodno, i te kako stalo da dođe do nje jer tamo radi. 

On je, kako Telegraf.rs saznaje, pratio Moniku kolima. U jednom trenutku se zaustavio pored nje i pitao je da mu objasni gde je škola.

- Ona mu je objasnila put do škole, međutim, on joj je na to rekao da ne može da je nađe, a da mora što pre da ode u školu jer radi tamo i žuri. Pitao je ako može da pođe sa njim kolima i da mu pokaže gde je - priča naš izvor.

Put na kom je nestala Monika Karimanović, Niš Ovo je put na kojem je nestala Monika Foto: Telegraf/D.K.

Pošto je Monika uvek bila fina, predusretljiva i dobrodušna, njena dobrota je i tad isplivala i ona je ušla u auto. 

- Na taj način je namamljena i prevarena - dodaje naš izvor.

Monika je, kao što smo već objavili dala izjavu policiji u prisustvu svog advokata. Ona je tada rekla da joj se Jovanović lažno predstavio i prevario je da pođe sa njim. Policiji je rekla i da je zlostavljana i mučena.

Nestala devojcica Monika Foto: Facebook/Aleksandra Caka

Sve ovo se, da podsetimo, desilo u petak, 20. decembra kada je mala Monika krenula u školu oko 7.20 ujutru.

Za Monikom se tragalo deset dana. Konačno, pronađena je juče u selu Pasjača u kući iz koje je Malčanski berberin pobegao.

Policija i danas traga za njim. Sumnja se da je naoružan, da ima pištolj i nož. Takođe, nema jaknu, već beži u majici i džemperu.

Ovaj scenario podseća na sve prethodne Jovanovićeve otmice 

On je 6. jula 2005. godine na prevaru iz kuće izmamio N. M. (13) i odveo je u jednu napuštenu kuću na periferiji grada. Ošišao je, čitave noći silovao i nad njom se seksualno iživljavao. Četiri dana kasnije, zločin je ponovio, a ovoga puta njegova žrtva je bila godinu dana mlađa devojčica N. I. iz sela Gornja Vrežina. Njoj je rekao da su joj roditelji imali saobraćajnu nesreću i pozvao je da pođe sa njim, a zatim je odveo u polje u blizini sela, ošišao je i pokušao da je siluje. Mada je pretio da će je unakaziti makazama ukoliko se bude opirala, njene krike čuli su meštani i spasli je od manijaka. Istog dana Jovanović je uhapšen u selu Grbavče u opštini Svrljig.

Tada je takođe lišen slobode uz helikoptersku pratnju. Ali to nije jedina sličnost između tadašnja dva slučaja i ovog nad čijim razvojem bdi domaća javnost, što nagoveštava postojanje šablona u njegovom patološkom ponašanju. osnovne škole. Tada je prvu žrtvu, 13-godšnjakinju odvukao u Nišku Banju preko mesta Brzi Brod, u kojem Monika pohađa 6. razred. Četiri dana kasnije, na prevaru je odvukao 12-godišnju devojčicu, koja je bila sama kod kuće, rekavši joj da su članovi porodice imali nesreću na traktoru, te da ponese peškir i makaze, kako bi im njih dvoje pobegli.

Kada je dete shvatilo da je u klopci, bilo je kasno. Već je bila ošišana.

- Nekoliko puta je i udario, ali kada se spremao da je siluje nešto je čuo što ga je uplašilo. Počeo je da beži vukući moju ćerku, ali su ga primetili ljudi koji su bili u vinogradu i povikali na njega pa je pobegao - rekao je tada otac devojčice našoj novinarki.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PLAVUSA

    30. decembar 2019 | 12:21

    Koliko sam kao plavusa ukapirala od Malce do Pasjace je oko 1km.800 policajaca,specijalaca,vojnika i drugih lica pretrazuje okolinu Knjazevca koji je udaljen 45km,a on i devojcica pred nosom na svega 1km od Malce?!?I jos uvek ovog mamlaza koji je 2x gledao Ramba 1. i 2. deo ne mogu da uhvate.Gospodo vreme je da ponudite ostavke.

  • Sneza

    30. decembar 2019 | 12:49

    I..sve ste to znali i takvog monstruma niste drzali iza resetaka...kakva smo mi smijurija od drzave...

  • Sasa

    30. decembar 2019 | 12:45

    Po hitno sudiju koji ga je pustio na slobodu ispitati i ako je potrebno krivicno goniti.Direktno je omogucio izvrsenje ovog krivicnog dela.Mozda je i on pedofil ima ih kako kazete u svim porama drustva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA