≫ 

Prva poseta Moniki u bolnici, otac otkrio u kakvom je stanju: Rastrojena je i bez kose, oporavlja se

Monika je pronađena juče u selu Pasjača, za njenim otmičarem se još traga

  • 38

Robert Karimanović, otac male Monike (12) koja je juče pronađena nakon 10 dana potrage, posetio je danas svoju ćerku u Kliničko bolničkom centru Niš, gde se ona nalazi od sinoć.

On je za Telegraf.rs rekao da se ona oporavlja. Dodao je da nema vidnih povreda osim nekih ogrebotina na na nogama i rukama, ali da nema kosu.

- Nema kose. Kosa joj je ošišana - rekao je Robert.

Tokom posete on je razgovarao sa njom. Ne otkriva o čemu. Dovoljno mu je da je ona posle svega u stanju da priča.

- Hospitalizovana je. Prima terapiju i oporavlja se. Supruga je sa njom sve vreme. Komunikativna je,  ali malo psihički rastrojena. Nema nikakvih vidnih povreda, osim ogrebotina na nogama i rukama - kazao je Monikin otac.

Monika je pronađena juče u selu Pasjača u kući iz koje je Malčanski berberin pobegao kada je shvatio da ga je vlasnik te kuće otkrio.  Policija i dalje traga za njim.

On je Moniku oteo u petak, 20. decembra kada je ujutro krenula u školu. Lažno se predstavio i zamolio je da pođe sa njim kolima da mu pokaže gde je škola u koju mora što pre da stigne jer tamo radi.

Video: Otac otete devojčice: Ja sam verovao od prvog dana da je dete živo

( N. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    30. decembar 2019 | 18:28

    Neka mu narod sudi za sva zlodela...! Maloj Moniki i njenoj porodici zelim svako dobro i da joj rane na dusi sto pre zacele!

  • Pozdrav

    30. decembar 2019 | 15:17

    Ovu akciju hvatanja Berberina treba da nazovu ,,Lov u mutnom " Potpuno je neverovatno da ih jedan covek vrti oko malog prsta.

  • Ana

    30. decembar 2019 | 15:34

    Monstrum! Dok se krvnik ne uhvati, svako dete u Nisu i okolini je u potencijalnoj opasnosti! Vec su pisali da se ne ponasa kao covek vec zver, a zver u poteri moze opet da “ujede” i iskali bes na jos nekom neduznom! Najstroza kazna za neljuda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA