≫ 

Mama devojčice Sanje, ubijene iz lovačke puške: Umesto da zajedno dočekamo Božić, idemo ti na grob

U petnaestogodišnjakinju je pucao njen drug M. J. (16)

  • 1
Sanja Petrović Foto: Instagram/magda_lena98

- Umesto da nam dođeš, da zajedno provedemo praznike, mi sada idemo na tvoj grob -  jecala je naglas Jelica Petrović, majka petnaestogodišnje Sanje koju je 30. decembra iz lovačke puške u selu Žutice usmrtio njen drug M. J. (16).

On je uhapšen i u pritvoru je po rešenju Osnovnog suda u Kraljevu.

U kući u Blacu, odakle je Sanja, komšije i rodbina dolaze da budu podrška Jelici i njenoj deci Kristini (17) i Filipu (19), koji su u tragediji izgubili najmlađu sestru. Neutešni, vratili su se sa lokalnog groblja, na kojem je Sanja sahranjena u sredu.

- Čula sam se sa Sanjom tog dana oko 14 sati. Rekla mi je da je dobro, da je sve u redu i da je sa društvom. Trebalo je da dođe kući, da budemo zajedno za Božić - tiho je rekla njena majka.

Sanja je bila učenica druge godine srednje Ekonomske škole u Raški. Tamo je živela kod bake i ujaka. Ali, svakog vikenda se viđala sa svojom majkom, sestrom i bratom.

- Bila je dobro, poslušno dete, za primer svima, prava lepotica. Ne možemo da verujemo šta se dogodilo, da tako nastrada - pričaju komšije.

Njeni najbliži su iz medija čuli da se nešto dogodilo, ali u prvom trenutku nisu mislili da to ima bilo kakve veze sa njihovom Sanjom. Nešto kasnije je do Sanjine sestre Kristine stigla tragična vest.

Sanjina tetka priča da je Jelica pre 6 godina izgubila muža, koji je umro od izliva krvi na mozak i da od tada sama podiže decu.

- Radi kod privatnika i sve čini da im pruži ono najpotrebnije, da ih školuje i izvede na pravi put. Ona im je i otac i majka. A sada se ovo desilo - priča ona.

Podsetimo, prema prvim informacijama, Sanja je kobnog dana bila sa društvom u kući M. I. (42) u selu Žutice. Kako je saopšteno iz Policijske uprave Kraljevo, sumnja se da je M. J. ispalio hitac iz lovačke puške, koji je pogodio Sanju.

Od zadobijenih povreda, preminula je na licu mesta. Policija je ubrzo privela šesnaestogodišnjaka i on je odveden u kraljevačko Osnovno javno tužilaštvo, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blacanin

    3. januar 2020 | 07:42

    Tuga,tragedija, zelim Im da se izvuku iz ove situacije koliko god mogu, jeste pretesko, katastrofalno, zalosno, I bolno, I jeste ona cuvena da je Zivot nekom majka a nekom maceha, zelim vam da se izvucete iz ove situacije,I da kroz zivot koracate koliko god mozete I kako god mozete.Neka andjeo sada pociva u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA