• 21

"Nadam se da ćemo uskoro pronaći zločinca, koji je odgovoran za jedan od najmonstruoznijih akata"

- Jovanović je odgovoran za jedan od najmonstruoznijih akata u prethodnoj godini - poručio je ministar policije

  • 21

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović rekao je danas da policija i dalje neumorno traga za zločincem koji je oteo devojčicu Moniku KarimanovićOn se jutros na radnom doručku sa delom pripadnika MUP-a koji rade na pronalasku Ninoslava Jovanovića, zahvalio svim ljudima koji su i u ovom trenutku na terenu, a koji su i tokom prethodnih dana i praznika tragali za zločincem, kako bi ga priveli pravdi.

- Hvala svim ljudima koji su se uključili u potragu sa pripadnicima policije, zato što nam znači svaka vrsta podrške i drago mi je da vidim da postoji ozbiljna energija ljudi i želja da ovoj posao završe do kraja. Hvala svima koji su učestvovali u pronalasku male Monike. Tim ljudima iz MUP-a dugujemo neizmernu zahvalnost i drago mi je da vidim da sa istom energijom i snagom nastavljaju posao dalje- rekao je ministar.

Nebojša Stefanović, radni doručak, MUP

FOTO: MUP Srbije

Stefanović je istakao da je kroz jedan zajednički doručak sa pripadnicima MUP-a hteo da iskaže mali znak zahvalnosti za sve što rade u cilju pronalaska Jovanovića.

- Nadam se da ćemo uskoro pronaći ovog zločinca, koji je odgovoran za jedan od najmonstruoznijih akata koji smo imali prilike da vidimo u prethodnoj godini - poručio je Stefanović.

Ministar se ujedno zahvalio svim pripadnicima MUP-a koji su, kako je rekao, postigli odlične rezultate u prethodnoj godini.

- Drago mi je da vidim da postoji želja da i u ovoj godini nastavimo sa dobrim radom. Imamo puno zadataka pred nama, puno poslova, aktivnosti koje će dovesti do novog opremanja policije i novih investicija u naše zgrade, opremu i vozila. Želim da u ovoj godini još intenzivnije radimo sa ljudima i da bolje razumemo njihove potrebe. Samo na takav način efikasnost policije će biti još bolja, a naši rezultati takvi da građani Srbije mogu da kažu da su bezbedni i zadovoljni - zaključio je Stefanović.

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, u bekstvu je od 20. decembra 2019. godine kada je i oteo malu Moniku Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša a koja je pronađena 29.decembra 2019. u kući u selu Pasjača.  

Video: Apel policije roditeljima zbog Malčanskog berberina: Čuvajte decu da ne dođe do nove otmice

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Тодорић

    А све под условом да је био жив у тренутку отмице...нема га месецима,шта ако је мртав,као нн лице? Да ли ико проверава днк нн лица?Ако је он,вероватно је у својој кући,између два зида,или у прерађеном тавану,или подруму...било где у свом . Да није код бивше девојке?

  • Лицко

    Грађани Србије вама са овом памећу нема спаса ... и даље се бавите пљувањем али нико не позива на одговорност судије које су пре времена ослободиле СИЛОВАТЕЉА ДЕЦЕ ПОВРАТНИКА !?

  • Aha

    Teroristi bi se rado docepali berberina da ih obucava u skrivanju i zavlacenju policije !!!!!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima