• 9

"Malčanski berberin mi je jednom na groblju tražio da mi seče kosu": Snimak mesta na kom je uhapšen!

Ninoslav Jovanović uhapšen je danas u selu Malča

  • 9

Ninoslav Jovanović (47), poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas zbog otmice devojčice Monike Karimanović (12), i to na seoskom groblju u blizini njegove kuće u selu Malča. 

Malčanski berberin pronađen je, inače, na mestu gde se, kako je Telegraf.rs već pisao, sakrivao i dok je bio tinejdžer. Toga se, u razgovoru sa našim reporterom, prisetila jedna od meštanki sela u kojem je Jovanović rođen.

- Sakrivao se kao mlad na groblju, između spomenika, imao je tad možda 17-18 godina. Sećam se, bila sam na groblju, pojavi se on i pita me da li bih mu dala da mi odseče malo kose. Da, da, još tada. Nije mi bilo prijatno, pokupila sam tada stvari i otišla - prisetila se jedna meštanka.

Iako su postojale sumnje da se Malčanski berberin krije u selima kod Knjaževca, Jovanović je ipak "pao" baš na mestu gde je i ranije voleo da dolazi.

Podsetimo, Malčanski berberin je viđen danas kako se slobodno šeta ulicom u Malči, a njegova pojava prestravila je jednog od komšija, ispred čijeg ulaza se našao.

Pobegao je, a komšija je otkrio da je on, zapravo, prespavao u njegovoj štali, u delu da se drži seno. I to se desilo samo nekoliko stotina metara dalje od kuće u kojoj mu žive roditelji i brat.

I on nije jedini koji ga je video, jer je drugi komšija posvedočio da je Ninoslav protrčao kroz njegovo dvorište.

Ninoslav jovanović, Malčanski berberin uhapšen

Policija hapsi Malčanskog berberina, Foto: Telegraf

Komšija kaže da je Ninoslava jasno prepoznao, jer ga poznaje od detinjstva, ali da je njegov izgled sada potpuno drugačiji, šokantan i iznuren.

- Imao je bradu, lice upalo, izmršavio je strašno. Bio je u crnoj garderobi. Sav je bio zamazan blatom. Kad me je video, stuštio se ka kapiji, pa istrčao na ulicu - kazao je komšija koji je želeo da ostane anoniman.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • zole65

    Čitam komentare i ne mogu a da ne odreagujem. Policiju , vojsku i sve ostale koji ga traže sa toliko podsmeha omalozavati. Da li ste bili u vojsci? Da li ste imali terene , mrtve straže, preživljavanja..... naučili bi ste koliko je teško naći nekoga i locirati ga. Hvala bogu da imamo narod oko nas. Pa su svi ustali da pomognu. A teren ,kao sto je taj gde se on sakrivao, i kao svoj džep poznavao, svaku rupu, busen, teze ga je tu locirati nego u gradu . Ali ajde sada. Znam da će se naći ti isti takvi, koji će podsmevati i ovaj moj komentar. Nije važno. Ono najbitnije da je dete živo i zdravo, a bolesnik uhvaćen. Nadamo se svi dozivotnoj psihijatrijskoj robiji. Takvi kao on se nikada ne menjaju. Jednostavno bolesni umovi koji nisu da žive međju ljudima. Pod hitno menjati zakon. Uvesti smrtnu kaznu, kastriranje! Nakon nekoliko izvršenih presuda zamislili bi se svi , pre nego nešto naume da učine. Mozda se time dovedu u red zlotvori. I narodu bi se vratila vera u sudstvo. Ovako .... ostaje da se nadamo. Srećan vam Bozic i svima sreće i zdravlja želim.

  • kraljevo

    Strasno kakvi komentari,svaka im cast

  • farama te ceka

    dajte ga u farmu ili parove..a nije iskljuceno da tamo ne zavrsi..srbija je to brale

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima