• 21

"Otac Malčanskog berberina me odmah pozvao kad je čuo da sam ja prva ugledala Ninoslava"

Meštanka je ispričala da je Jovanović bio prljav, crn i neobrijan

  • 21

Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, koji je 20. decembra oteo devojčicu Moniku Karimanović (12) danas su u njegovom rodnom mestu, Malča, videli meštani zahvaljujući čijim dojavama je ubrzo i uhapšen.

Jovanovića su, naime, prvi videli u svom dvorištu u Malči Svetlana Cekić i njen suprug. Ona za portal Telegraf.rs kaže da je Malčanski berberin protrčao kroz njihovo dvorište.

- Kada ga je video, muž je izleteo iz kuće i pitao ga: "Šta ćeš kod nas?", on se uplašio i pobegao. I ja sam ga videla, bio je neobrijan, crn kao da se provukao kroz odžak, nečist. Pošto se uplašio, pobegao je kroz kapiju. I ja sam se uplašila kada sam ga ugledala i pala u dvorištu od straha - priča Svetlana.

Ona navodi i da ju je posle toga telefonom pozvao i otac Ninoslava Jovanovića.

- Rekao mi je: "Mnogo vam hvala što ste ga otkrili, neka ga privedu". Ni oni nisu imali mir, bojali su se, ali sam se ja bojala da se ne naljute na nas. Ipak, bilo je suprotno, zahvalili su nam se - ispričala je Svetlana Cekić.

Njen suprug Petar Cekić objasnio je kako je izgledao njegov susret sa Ninoslavom Jovanovićem.

- Sagnuo se i tako pognut išao dvorištem prema podrumu, ja sam sedeo na krevetu u sobi, otvorim vrata i vidim njega... On je za to vreme već pobegao kroz kapiju, mnogo je brz. Odmah sam pozvao policiju, ali je uspeo da pobegne u polja. Posle su ga uhvatili na groblju - naveo je Cekić.

(D. K.)

Komentari

  • J....

    Brz! Pa n9vinari pisu da jedva hoda??!!!

  • Jms

    Zivela baba! 💪💪💪

  • Peki

    Niste trebali dirati čoveka trebali ste mu samo dati makaze . mašinicu i stolicu na rasklapanje

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima