• 37

Ispovest žrtava Malčanskog berberina: Presretao na putu do škole, kucao na vrata, izmislio udes

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas posle otmice devojčice Monike Karimanović

  • 37

Jednoj pokucao na vrata, drugoj ime video na umrlici, treću presreo na putu do škole. Ovo su lukavi načini Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, uhapšenog danas na groblju u Malči, kojima je mamio svoje potencijalne žrtve: tri maloletne devojčice.

Njegova prva žrtva bila je trinaestogodišnja N. S. koja danas ima 26 godina. Malčanski berberin je te 2005. godine odveo N. S. u neku kuću i tu je obljubio, ali ju je pre toga ošišao. Nju je namamio došavši na njena vrata.

- Pojavio se na vratima naše kuće, zazvonio, a tu smo bili brat i ja. Imala sam dugu lepu kosu i on mi je rekao da može ta kosa da se ošiša i proda, a onda bi kao delili zaradu. Nije spominjao koliko novca bi to bilo, ali smo prihvatili poziv. Tada su bili izlepljeni natpisi po gradu da se otkupljuje kosa i pomislila sam da to ima veze s tim. Onda smo brat, ja i on krenuli bulevarom. Nešto smo pričali i ne sećam se kako se to dogodilo da je moj brat trebalo da se vrati kući. Nastavili smo da pešačimo on i ja - rekla je za Kurir svojevremeno N. S.

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, Monika Karimanović, potraga, selo, policija

Ninoslav Jovanović sekao je kosu devojčicama, Foto: Facebook, Telegraf/D.K.

Ona kaže da su išli pešaka sve do neke vikendice, ali ne može da precizira gde je to bilo.

Odveo je u zabačenu kuću

- To je bila nekakva kuća, malo zabačena, između Gornje i Donje Vrežine. Na ulici ništa nije slutilo da će učiniti jedno takvo monstruozno delo. Kada smo ušli, odmah je postao drugačiji. Počeo je svašta da preti, ako ne uradim ono što želi. U jednom trenutku mi je rekao da ne mogu da pobegnem jer oko kuće on ima "svoje ljude" - priča N. S.

Strašni trenuci, pretio da će mi ubiti majku i brata

- Bila sam preplašena zato se mnogo toga i ne sećam. Onda je rekao da zna moju porodicu i da će mi ubiti majku i brata ako ne pristanem. To su bili strašni trenuci mog života, a ne znam period vremena koliko je to trajalo. Posle svega mi je rekao da mogu da idem i ja sam se peške vratila kući. Zbog svega toga njemu nije mesto u zatvoru nego u ludnici - dodaje.

Drugu slagao da su joj roditelji imali saobraćajku

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin

Foto: Telegraf.rs

Samo 4 dana kasnije, Berberin se ustremio na novu devojčicu iz sela Gornja Vrežina kraj Niša. Njeno ime pročitao je na umrlici, a onda ju je pozvao da izađe iz kuće. Ispričao joj je da su joj roditelji imali saobraćajnu nezgodu i da mora da krene sa njim.

Naredio joj je da ponese peškir i makaze i da što pre krenu jer su njeni imali nesreću sa traktorom.

Lakoverno dete, potpuno nesvesno opasnosti, bez pogovora je krenulo sa Jovanovićem. Pešačili su do obližnjih niva, a kada su zašli dovoljno duboko, Jovanović je počeo da je šiša. Zatim joj je naredio da se skine, a dete je počelo da vrišti iz sve snage.

Srećom, čuli su je poljoprivrednici koji su radili u njivi. Odmah su pohitali ka mestu odakle je dopirao dečiji vrisak i tamo pronašli prestravljeno dete. Dok su oni stigli, Berberin je već utekao ka obližnjoj šumi. Tada je krenula opsežna potraga za njim.

Moniku prevario da ne zna put do škole

Monstrum je, podsetimo, 2005. osuđen na 15 godina robije zbog silovanja, zlostavljanja i iživljavanja nad N. S, koja je tada imala samo 12 godina. Međutim, Apelacioni sud mu je smanjio kaznu sa 15 na 12 godina zatvora posle čega je pušten na slobodu.

Jovanović nije mirovao po izlasku iz zatvora već se ponovo nameračio na još jednu devojčicu - dvanaestogodišnju Moniku Karimanović iz Suvog Dola.

Monika Karimanović,

Moniku namamio na putu do škole, Foto: Facebook/Aleksandra Caka

On ju je 20. decembra namamio u automobil sa pričom da ne zna gde se nalazi lokalna škola, a bilo mu je, navodno, i te kako stalo da dođe do nje jer tamo radi. 

On je, kako Telegraf.rs saznaje, pratio Moniku kolima. U jednom trenutku se zaustavio pored nje i pitao je da mu objasni gde je škola.

Ona mu je objasnila put do škole, međutim, on joj je na to rekao da ne može da je nađe, a da mora što pre da ode u školu jer radi tamo i žuri. Pitao je ako može da pođe sa njim kolima i da mu pokaže gde je - priča naš izvor.

Pošto je Monika uvek bila fina, predusretljiva i dobrodušna, njena dobrota je i tad isplivala i ona je ušla u auto. 

- Na taj način je namamljena i prevarena - dodaje naš izvor.

Monika je, kao što smo već objavili dala izjavu policiji u prisustvu svog advokata. Ona je tada rekla da joj se Jovanović lažno predstavio i prevario je da pođe sa njim. Policiji je rekla i da je zlostavljana i mučena.

Malčanski berberin je, podsetimo, uhapšen danas posle 17 dana potrage za njim. Jovanović je pronađen na groblju u Malči, nakon što su ga komšije, koje su ga videle, prijavile policiji.

VIDEO: Iznemogao, jedva korača: Ovako je izgledao ulazak Malčanskog berberina u policijsku stanicu

VIDEO: Ekskluzivno! Ova baka otkrila je Malčanskog berberina, od straha je pala i povredila ruku

VIDEO: Moniku čeka divno iznenađenje po povratku iz bolnice

(Telegraf.rs/Kurir/Blic)

Komentari

  • Toni

    Lici na Jutku.

  • Veljo

    Uhapsili Migranta !

  • srb

    svi krive ovog coveka da je monstrum. on je bolestan. ja krivim drzavu jer ovakvi ne trebaju na ulicu vec u ustanovu. a ima mnogo slicnih njemu barem 15 u mom naselju i svi naprave neko delo. 10 dana u ludaru pa na ulicu opet. tako da coveka mozemo i na lomaci da spalimo je licno ne bih trepnuo. ali isivace novi i novi. resenje je drzava a ne kamenovanje.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima