• 75

Jurić se opet oglasio posle hapšenja Berberina: Fotografije izazivaju sumnju, komentari pljušte

Policija objavila da je Malčanski berberin uhapšen 17. dana od potrage

  • 75

Posle hapšenja Ninoslava Jovanovića, poznatog Malčanskog berberina, otac tragično stradale Tijane Igor Jurić oglasio se danas, drugi put. On je postavio dve fotografije Jovanovića, jednu pored druge kako bi bile uporedive, i reagovao na raspravu koju je javnost pokrenula nedugo nakon što su objavljeni snimci i fotografije hapšenja Berberina.

Prva fotografija se današnjeg hapšenja, druga ona po kojoj su ga građani tražili i pokušavali da ga prepoznaju. Jurić se obratio korisnicima Tvitera nudeći im da prepoznaju sličnost između dva lika, međutim naišao je na različite reakcije.

Bilo je onih koji su reagovali na to što se na prethodnim fotografijama Ninoslava Jovanovića jasno vidi da je proćelav, navodeći da na današnjoj to nije slučaj.

Sa druge strane bilo je i onih kojima je sličnost upadljiva i sa kojima se Jurić saglasio, zadovoljan što je stavljena tačka na slučaj koji je 17 dana uznemiravao srpsku javnost.

- Svaki antropolog, pa i početnik, bez ostrašćenosti, smiren i spokojan, reći će mirne duše da su ovo dva različita čoveka. I to nema veze sa ostrašćenošću, mržnjom i podeljenošću... Samo sa zdravim razumom i ogromnom sumnjom nas koji nismo antroplolozi. A već su se oglasili - stoji u jednom od komentara.

- Šta sve nećemo čuti/pročitati: Poplave izazivaju Ameri, ova prča izmišljena... Toliko teorija zavjere da ne mogu da vjerujem koliko je narod LUD. Prosto zastrašujuće - stoji u dugom.

Podsetimo, prethodnog puta oglasio se da apeluje na uvođenje Amber alerta, kako bi u slučaju novih eventualnih otmica celo društvo moglo hitrije da reaguje.

Video: Kraj drame! Policija uhapsila Malčanskog berberina

VIDEO: Monikin otac posle hapšenja Malčanskog berberina: Osećam se radosno, maksimalna kazna za njega!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Hercegov grad

    Boze, kako imamo pametnog coveka, strucnjak za sve¡Pred njim je uspesna politicka karijera

  • Saša

    A zubi kad su mu izrasli pošto ih na staroj slici nema a sad mu ko biseri?

  • Centurion

    Glup narod, misle da su pametni i da sve znaju. Nije im došlo do mozga da je čovek 2 nedelje bezao i da je od stresa, straha, gladi drastično smrsao, pustio bradu i sl. To dosta utiče na fizički izgled. Normalno da nece biti isti kao na onim fotografijama koje su ko zna koliko stare. Dodajte neuglednu garderobu i još drugih faktora poput prljavstine, hladnoće... Na šta je ličio Karadzić kada su ga uhapsili?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima