• 60

Stefanović otkrio šta je otežavalo poteru za Malčanskim berberinom

Ministar unutrašnjih poslova se zahvalio policijskim službenicima koji su danonoćno radili na ovom slučaju

  • 60

Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin uhapšen je u jednoj zemunici na groblju u Malči nakon 17 dana bekstva. Povodom završetka potere ministar ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović objasnio je kako se Jovanović toliko dugo krio od policije.

- Zahvalan sam svim građanima koji su se uključili u potragu i koji su pomagali policiji u informacijama. Potraga je bila otežana, upravo jer se zlikovac krio u unapred pripremljenoj zemunici, ukopanoj u zemlju, pokrivenoj. Išao je od mesta do mesta, prelazeći na desetine kilometara i uspevao je da izbegne hapšenje - izjavio je za "Pink" Stefanović, komentarišući vest o hapšenju Ninoslava Jovanovića.

On se zahvalio policijskim službenicima koji su danonoćno radili na ovom slučaju i koji su vratili mir u ovaj deo Srbije.

- Očekujem od nadležnih državnih organa da najoštrijom kaznom pokažu da zločincima nikada nećemo oprostiti bilo šta što urade protiv naše dece - rekao je ministar.

Video: Iznemogao, jedva korača: Ovako je izgledao ulazak Malčanskog berberina u policijsku stanicu

(Telegraf.rs/Pink)

Komentari

  • Marija

    Najvaznije je da je on uhvacen da vise niko ne brine za svoje dete.

  • Maja

    Bez obzira na svu težinu zadatka i nepristupačnost terena, naša policija je odradila ozbiljan i odgovoran posao i uhvatila monstruma.

  • caca

    Policija je danonocno radila savesno, odgovorno i temeljno i obavilala uspesno svoj posao!!!Svaka im cast!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima