• 94

Ispovest oca Malčanskog berberina, posle posete u pritvoru: Posle ovoga, mi smo sa njim završili

- Nisam hteo da ga posetim, međutim, policija je insistirala da mu donesemo presvlaku. Pitao sam ga kako ga nije sramota, sve vreme je ćutao. Ima longetu na nozi, žalio se da je povredio tokom bekstva, ni brat ne želi da ga vidi. Sad ga je video i nikad više

  • 94

Ninoslav  Jovanović  za kojim je 17 dana tragala policija jer je 20. decembra prošle godine oteo dvanaestogodišnju Moniku Karimanović (12),  nakon jučerašnjeg  hapšenja sproveden je u pritvor u Kazneno popravni zavod u Nišu.

Tamo su ga sinoć nevoljno posetili otac Duško i brat Nebojša jer je policija zahtevala da mu donesu veš da se presvuče.

- Kada nas je policija pozvala i rekla da mu donesemo odeću, kazao sam da to neću učiniti. Mi smo sa njim završili, nisam želeo više da ga vidim. Međutim, policija je insistirala da mu donesemo presvlaku jer, kako su nam kazali, ne mogu da ga u pritvor vode golog s obzirom na to da mu je odeća oduzeta zbog veštačenja. On je svoju odeću odneo, pa sam mu odneo moje stvari  - priča Duško Jovanović, otac zloglasnog Malčanskog berberina nazvanog tako što je svoje žrtve šišao pre nego što bi ih silovao.

Jovanović priznaje da mu je bilo veoma teško da se sretne sa Ninoslavom nakon muka koje i dalje preživljavaju zbog njegovih nedela.

Ninoslav jovanović, Malčanski berberin uhapšen

Foto: Telegraf

- Kad smo moj sin Nebojša i ja ušli u zatvor bio nam je okrenut leđima. Policajac mu je kazao da nas pogleda u lice. Kazao sam mu: "Kako te nije sramota da to ponovo uradiš?" Moj sin mu je takođe uputio samo jednu rečenicu:"  Sad si me video i više nikad!"  On je sve vreme ćutao, nijednu reč nam nije rekao - priča Duško.

Kako saznajemo, Jovanović je nakon hapšenja manji od makovog zrna.

- Bespogovorno sluša policiju, odgovara sve što ga pitaju. Žalio se da ga boli noga jer je povredio zglob prilikom bekstva pa su mu lekari stavili longetu. Ponaša se najnormalnije, spavao je i jutros doručkovao. Iako je sam u sobi, pod neprestanim je nadzorom policije – kažu naši sagovornici.

Jovanović će danas biti priveden na saslušanje Višem javnom tužilaštvu u Nišu koje treba da se izjasni o kvalifikaciji krivičnog dela za koje će odgovarati te predložiti pritvor.

VIDEO: Iznemogao, jedva korača: Ovako je izgledao ulazak Malčanskog berberina u policijsku stanicu

VIDEO: Monikin otac posle hapšenja Malčanskog berberina: Osećam se radosno, maksimalna kazna za njega!

(D. K.)

Komentari

  • Zlatibor

    Zaista je Smesno , ako neko zaključuje da to nije on .To je on sto posto.

  • Mlatko Radic

    Nesto si se podmladio Ninoslave.Uh, porasla kosica i dobio si malo sedih.Novi zubi kao biseri.Smrsao, sad je bas fit.Poludece zene sad za tobom.

  • Ljuba

    Moju decu volim,vaspitao da prvo budu ljudi,pošteni,da drugima pomažu,ali tako da znaju ako bilo šta urade,nedaj bože ovo što je radio ovaj,oni znaju da im je kraj.Zato sve polazi od porodice.Sećam se da da sam neku glupost uradio kao dete,sitnicu,otac me odrao od batina i nikad mi nije palo na pamet da to uradim ponovo.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima