Jagodinska policija uhapsila osumnjičenog zbog pokušaja ubistva, za još jednom osobom se traga

U pucnjavi je teško ranjen Milan T. koji prema pisanju medija, ima kriminalni dosije

  • 0
Jagodina, Pucnjava na Badnje veče Foto: Telegraf

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su D. M. (1967) iz Jagodine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako se sumnja, on je sinoć učestvovao u tuči na ulici, prilikom koje je iz vatrenog oružja ispaljeno više hitaca u četrdesetogodišnjeg muškarca.

- Takođe, sumnja se da je sa osumnjičenim u tuči učestvovala još jedna osoba za kojom se intenzivno traga - navodi se u saopštenju MUP-a.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

Jagodina, Pucnjava na Badnje veče Foto: Telegraf

Da podsetimo, oko ponoći je nakon tuče došlo do pucnjave u Čočetovoj ulici u Jagodini, u kojoj je teško ranjen Milan T. (40). Do pucnjave je došlo ispred jednog ugostiteljskog objekta, a prema pisanju medija, ranjeni ima kriminalni dosije.

On je prvo prevezen u bolnicu u Jagodini gde su mu konstatovane ulazne prostrelne i ustrelne rane stomaka, grudi, ruke, noge. Zatim je prebačen u KBC u Kragujevcu.

Prema pisanju medija, Milan T. je 2017. godine izbegao ubistvo, najverovatnije zbog zamene identiteta. Tada je ubica pucao i ubio mladog advokata Nemanju Stojanovića, a najverovatnije je Milan T. bio meta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA