Muškarac izrešetan na Badnji dan u Jagodini hitno transportovan u beogradski Urgentni centar

Njegovo stanje, kako navode naši izvori, veoma je teško

  • 6
Ovo je muskarac koga su izresetali posle tuce na Badnje vece u Jagodini, Ubistvo Jagodina, Milan Tomic Foto: Privatna arhiva

Milan T. (40) koji je teško ranjen u pucnjavi na Badnje veče u Jagodini, upucan na Badnje veče, hitno je iz Kliničkog centra Kragujevac porebačen u Urgentni centar u Beograd, saznaje Telegraf.rs.

Kako saznajemo, on je u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije stigao sinoć, gde je primljen u Jedinicu Intezivne nege.

Njegovo stanje, kako navode naši izvori, veoma je teško. On je iste večeri kada je upucan, da podsetimo, iz Jagodine hitno transportovan u Klinički centar u Kragujevcu.

Njemu su konstatovane ulazne prostrelne i ustrelne rane stomaka, grudi, ruku, i nogu.

Do pucnjave je došlo u Čočetovoj ulici u Jagodini ispred jednog ugostiteljskog objekta. Na licu mesta je zatečen i odmah uhapšen D. M. (53) dok je njegov sin pobegao.

Prema pisanju medija, Milan T. je 2017. godine izbegao ubistvo, najverovatnije zbog zamene identiteta. Tada je ubica pucao i ubio mladog advokata Nemanju Stojanovića, a najverovatnije je Milan T. bio meta.

Istraga o pucnjavi je u toku i intenzivirana je.

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    8. januar 2020 | 13:33

    Kako bas uvek upucavaju ove nabildovane i istetovirane kad su to sve posteni radnici, koji muku muce da zarade platu...........................

  • Mr. Ok

    10. januar 2020 | 13:05

    Ako covek vezba tj. drzi do sebe i do svog izgleda ne znaci odmah da je kriminalac ili narkoman... Ne znam zasto ljudi imaju predrasude o ljudima koji idu u teretanu... Ne kazem nista vezano za ovaj slucaj nego inace u zivotu...

  • Baba

    8. januar 2020 | 13:25

    Vrv posten covek, radi u Maxiju na vocu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA