• 0

Detalji ubistva na Čukarici: Beskućnici se opijali, pa telo jednog pronađeno u napuštenoj kući

Ubijeni muškarac je imao povrede po glavi i telu i ubodnu ranu na grudnom košu, a na leđima i anusu uočene su dodatne povrede

  • 0

U sukobu pijanih skitnica u beogradskom naselju Žarkovo ubijen je 74-godišnji Ismail K. Njegovo telo, bez znakova života i sa vidnim povredama po glavi i telu i ubodnom ranom na grudnom košu, otkriveno je u neurednom stanu u Ulici Rajka Ružića.

Policija je u stanu zatekla veći broj razbijenih i razbacanih čaša, tanjira i flaša. Na nekoliko mesta na podu stana uočeni su tragovi krvi. Muškarac koji je prijavio slučaj policiji bio je u vidno alkoholisanom stanju.

On je izjavio da su tokom večeri on i njegov sad pokojni prijatelj, sa još jednim muškarcem, konzumirali veću količinu alkoholnih pića. Navodno, u jednom trenutku, taj muškarac je bez ikakvog povoda napao dva čoveka.

Telo nastradalog poslato je na obdukciju, na kojoj je utvrđeno da je pretučen na smrt. Takođe, na leđima i anusu uočene su dodatne povrede.

Policija je brzo reagovala i privela dvojicu muškaraca zbog sumnje da imaju određena saznanja, ili su na direktan način umešana u ubistvo.
Jedan od privedenih u dosijeu ima 15 krivičnih prijava za različita dela. I ubijeni čovek imao je kriminalni dosije.

Veštačenje i istraga su u toku, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva.

Video: Ponađeno beživotno telo muškarca

(Telegraf.rs / Pink)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima