• 6

Ubrzava se suđenje za ubistvo Jelene Marjanović: Zoranu još dva ročišta

Očekuje se da do kraja aprila bude okončan prvostepeni postupak

  • 6

Veće Višeg suda u Beogradu, koje sudi Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu Marjanović (33), donelo je odluku da se glavni pretres, pored 27. februara, održi i 9. i 10. marta. O ovome su pre nekoliko dana obavešteni nadležni tužilac, kao i advokati odbrane.

Poziv za svedočenje, kako pišu Novosti, za kraj februara, poslat je Zoranovim roditeljima Zorici i Vladimiru Mrjanoviću, kumi Veri Vukomanović, Jeleninoj sestri od strica Teodori Krsmanović, kao i policajcu Borisu Puciću, koga su Marjanovići prvog pozvali i prijavili nestanak.

U toku preostala dva dana zakazana su ispitivanja ostalih svedoka, koje je predložio zamenik tužioca Jelena Biorčević Cerović, a čija se imena pominju i u optužnici. Pored ostalih, tu su vaspitačica male Jane, Jelenine i Zoranove ćerke, pevačicina frizerka, prodavačica kod koje je kupovao garderobu...

Jelena Marjanović, Teodora Krsmanović

Teodora, Jelena i mala Jana Foto: Telegraf/Privatna arhiva

- Ako se nastavi ovim tempom, očekujem da bi suđenje moglo da se završi u roku od dva meseca, odnosno do kraja aprila - navodi sagovornik Novosti blizak sudu:

- Posle tužilaštva, na red će doći Zoranovi advokati, njih četvorica, da stave predloge za izvođenje dokaznih radnji.

Zoran Marjanović od prvog trenutka tvrdi da nije kriv i da nije ubio suprugu. Posle nekoliko meseci provedenih u pritvoru, odlukom vanraspravnog veća Višeg suda u Beogradu, pušten je da se od optužbi brani sa slobode.

(Telegraf.rs / Novosti)

Komentari

  • Vvv

    Nemojte tako brzo

  • mina

    Zlocincima je mesto u Cz!

  • Marijana

    Neka gori u paklu ako je on ubio a ubeđena sam da jeste, sve ukazuje na to među ostalom ovo što su neki u komentarima naveli pranje cele kuće i auta varikinom...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima