≫ 

Marijin mučitelj odležao samo 3 godine zatvora jer je otac

Nevenčanu suprugu Ahmet Marinković mučio je baš pred decom

  • 30

Ahmet Marinković, nevenčani suprug Marije Ferizović, osuđen na samo tri godine i tri meseca zatvora zbog prebijanja i zlostavljanja žene, od kraja decembra prošle godine, je slobodan čovek.

Marinković je prvostepenom presudom Drugog osnovnog suda tada osuđen na tri godine i tri meseca zatvora zbog krivičnog dela nasilje u porodici, koje je trajalo tri dana. Na ovu presudu žalbu su uložili i tužilaštvo i odbrana, međutim Apelacioni sud potvrdio je presudu Drugog osnovnog suda, smatrajući da je prvostepeni sud prilikom izbora krivične sankcije "pravilno i potpuno utvrdio sve okolnosti" koje utiču da kazna bude veća ili manja.

Deca kao olakšavajuća okolnost

Kao olakšavajuću okolnost za Marinkovića sud je uzeo to što ranije nije osuđivan i što je otac dvoje dece. Zanemareno je to što je nesrećnu ženu mučio i nad njom se iživljavao upravo pred njima...

 Ferizović Marija Marija Ferizović, Printskrin: TV Pink

Kao otežavajuću okolnost sud je uzeo to što je bio uporan prilikom izvršenja dela jer je ženu mučio tri dana.

Tokom ta tri dana, po Marijinom svedočenju, pretrpela je pakao. Ahmet je načuo da ga je navodno prevarila sa sinom njihovog stanodavca i razjaren time krenuo u svoj krvavi pir.

Zahtevao da deca pripadnu njemu

Monstrum se na suđenju branio govoreći da je on nije tukao već da je to učinila sama sebi ili da je pretukao ljubavnik. Zahtevao je i da deca pripadnu njemu. A zatim je, pored svih užasa koje je učinio nesrećnoj ženi, osuđen na samo tri godine i tri meseca zatvora koje je odslužio i na slobodi se našao nekoliko dana pred Novu godinu.

Video: Nadežda Biljić u video pozivu prijatelju pokazala rane

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Solea

    9. januar 2020 | 22:15

    Presuditi mu mimo suda. Samo to je za takvog.

  • 1.2.triii

    9. januar 2020 | 23:40

    IMA LI PRAVDE U ZEMLJI SRBIJI????

  • Biljka

    9. januar 2020 | 23:38

    Pa zato sto nase sudstvo kao da uziva u pustanju na slobodu mucitelje, ubice, pedofile.. valjda da ih ima sto vise na slobodi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA