• 17

Ugledni doktor nauka iz Beograda je pred decom pucao na ženu, mrtav pijan: Iskočila je kroz terasu

Sigurne smrti nesrećnu O. A., suprugu Ognjena A. spasilo je samo to što je Ognjen bio toliko pijan da nije mogao da je pogodi hicima iz pištolja. Drama se odigrala 5. januara, nakon kraće svađe supružnika

  • 17

Ognjen A. (51) koji je uhapšen zbog sumnje da je hicima iz pištolja pokušao da ubije svoju suprugu naočigled maloletne dece u njihovom stanu u Beogradu, je doktor nauka i inovator koji se pojavljivao na televiziji i davao intervjue za razne svetske medije, saznaje "Blic".

Sigurne smrti nesrećnu O. A, suprugu Ognjena A. spasilo je samo to što je Ognjen bio toliko pijan da nije mogao da je pogodi hicima iz pištolja. Drama se odigrala 5. januara, nakon kraće svađe supružnika u stanu u Ulici Jevrema Grujića u Beogradu, a onda je Ognjen izvadio jedan od tri pištolja koja ima u svom nelegalnom posedu i zapucao na O. A.

Bežeći od pomahnitalog muža, nesrećna žena iskočila je kroz terasu, a on je nastavio da je juri pa je tako zapucao i nasred ulice. Srećom, oba puta je promašio.

Kada ga je policija uhapsila kod njega su pronađena tri pištolja, prigušivač, municija raznog kalibra i čaure.

Ono što je dodatno bizarno je da je Ognjen A. zapravo ugledni doktor nauka i inovator koji se pojavljivao i u brojnim televizijskim emisijama kako bi govorio o svom patentu.

Ognjen A. je rođen u Sarajevu, a studirao je u Nemačkoj i Moskvi, a poslednjih 19 godina navodno se bavio pronalaskom talenata u sportu. Pojavljivao se čak i u BBC dokumentarnim filmovima, a u domaćim medijima žalio se kako njegova dostignuća nisu dovoljno promovisana u ovdašnjoj javnosti.

Po svemu sudeći, osim toga bavio se i prikupljanjem oružja, koje mu je nakon napada na supurugu, pronađeno u stanu.

Njegova supruga inače je državljanka Švajcarske, a pretpostavlja se da su se upoznali dok je živeo u toj zemlji i bio na rukovodećoj poziciji u jednoj kompaniji. Kako saznajemo, u elitni deo Beograda doselio se nedavno.

Doktoru nauka i nasilniku određeno je zadržavanje do 30 dana.

Video: Nikada objavljeni snimci Maje i Mihajla ubijenih u Centru za socijalni rad u Rakovici

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • Boža zemunac

    Ni doktori nisu više ono što su bili.

  • Erak

    Sad je malo manje ugledan. Ali najjače mi je ipak kad pročitam ono "viđeniji navijač".

  • dr mr sci

    Poznati prevarant koji je ordinirao u Cirihu, i nije plaćao zakup,socijalne dažbine radnicima i vsrso koga je stigao

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima