Uhapšeni muškarac i tinejdžer, osumnjičeni za ubistvo beskućnika na Čukarici

Sumnja se da su oni 8. januara ove godine na Čukarici pretukli, a potom zadali ubodne rane oštrim predmetom Ismailu K. (74)

  • 0

M. M. (32) iz Beograda i jedan šesnaestogodišnjak uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu. Sumnja se da su oni 8. januara ove godine na Čukarici pretukli, a potom zadali ubodne rane oštrim predmetom Ismailu K. (74), koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

U udžerici u Ulici Rajka Ružića na Čukarici 8. januara, rano ujutru, pronađeno je telo muškarca bez znakova života sa vidnim povredama na glavi i telu. Prvi rezultati istrage ukazivali su da je čovek brutalno pretučen i ubijen.

Leš u šumi Foto-ilustracija: Shutterstock

Tog dana su privedena dva muškarca zbog sumnje da imaju saznanja ili su na neki način umešana u smrt čoveka. Muškarac koji je prijavio slučaj policiji bio je u vidno alkoholisanom stanju.

On je izjavio da su tokom večeri on i njegov sad pokojni prijatelj, sa još jednim muškarcem, konzumirali veću količinu alkoholnih pića. Navodno, u jednom trenutku, taj muškarac je bez ikakvog povoda napao dva čoveka.

Tokom obdukcije je utvrđeno da je čovek pretučen na smrt. Takođe, na leđima i anusu uočene su dodatne povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA