• 19

Bojan pesničio majku, pa vukao babu za kosu zbog nasledstva, a onda ih obe prijavio policiji

On se 8. januara, oko 16 časova, u svojoj porodičnoj kući posvađao sa majkom Suzanom (51) i babom Goricom (72), austrijskom penzionerkom, jer nisu htele da mu prepišu kuću, kombi i putnički auto "audi"

  • 19

Bojan B. (32) iz Biskuplja kod Velikog Gradišta, uhapšen je zbog sumnje da je 8. januara bio nasilan prema članovima svoje porodice.

On se tog dana, oko 16 časova, u svojoj porodičnoj kući posvađao sa majkom Suzanom (51) i babom Goricom (72), austrijskom penzionerkom, jer nisu htele da mu prepišu kuću, kombi i putnički auto "audi".

Besan zbog toga, Bojan B. je majku udario nekoliko puta pesnicom u glavu, zbog čega je ona pala na pod. Na pod je pala i njegova baba koju je gurnuo kad je pokušala da zaštiti ćerku. Onda ih je obe uhvatio za kosu i vukao po podu. Kad su uspele da se oslobode, one su pobegle u sobu i zaključale se, ali je on nogom razvalio vrata. Posle toga je otišao, kako bi svoje dve ćerke iz razvedenog braka, koje su prisustvovale celom događaju, odveo kod njihove majke u Veliko Gradište.

Pri povratku je svratio u policiju i prijavio da su ga majka i baba napale. Međutim, policija je na licu mesta zatekla povređene i uplakane žene, pa je uhapsila napadača. Njemu je određeno zadržavanje od 48 časova i biće priveden kod osnovnog javnog tužioca na saslušanje.

Bojan B. je i 2016. godine bio osuđen zbog nasilja u porodici, nad tadašnjom suprugom. Osuđen je na godinu dana zatvora, uslovno na dve godine.

(Telegraf.-rs / Izvor: tpknews.com)

Komentari

  • Djeka

    Da su mu preneli pravo vlasništva sve bi to prodao a njih izbacio iz kuće. Biskuplje nije vlaško selo ali nije važno koje su nacionalnosti stanovnici. Tamo žive pošteni ljudi, ali kao i svuda, ima izroda.

  • Logika

    Uh, i ja nemogu da sre pomirim sa tim, dobio drugi sprat opremljen, kola i kombi steća što kuću nismo prepisali, a sada nisam dobra majka, živimo sa 15 hiljade, od nikoga dinar ne dobijam, niti od sina, niti od muža, a od snaku nemam prava, tuđa je, to je istina, i kaže mi sin da će da mi namesti nameštaljku, pa neće, nego neka se stidi svojih reči, a ja neizlazim odavde živa.

  • Losmi

    Takvom nista ne prepisivati a i isterati ga iz kuce. Pa neka sam zaradi i zida. Sram ga bilo na majku i baku da digne ruku.kako bi ih pazio i hranio. Ma odreci ga se i nema nista od nasledstva

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima