• 50

Stefanović o slučaju Jovanjica i Sentinom sinu: "Spreman sam i ja da idem na poligraf zbog toga"

Neko na bazi izmišljotine pokušava da plasira tu priču sve vreme, da nas uvuče u taj slučaj - naglasio je ministar Stefanović

  • 50

Posle priča koje su poslednjih dana kružile, da je Slobodan Milenković načelnik Četvrtog odeljenja Policijske uprave za grad Beograd uhapšen i sproveden na poligraf zbog slučaja "Jovanjica", ministar MUP Nebojša Stefanović rekao je da se oglasio sam Milenković koji je demantovao te priče.

Ministar je rekao da se svakog dana za tog čoveka napiše nešto novo i kad god onima koji to pišu ne odgovara, oni spinuju priču na drugu stranu.

- Čovek je išao na poligraf, ali ne zbog slučaja "Jovanjica". To je inače normalna procedura, da policijski službenici po zahtevu sektora unutrašnje kontrole i tužilaštva budu saslušani, da se sprovede istraga - rekao je ministar.

On je naglasio da se sam saglasio sa tim da on da izjavu, jer nije više mogao da sluša izmišljotine koje se plasiraju, od toga da je neko iz porodice Vučić ima veze sa Jovanjicom, što je on juče jasno demantovao, do toga da je uhapšen, maltretiran...

- Neko na bazi izmišljotine pokušava da plasira tu priču sve vreme, da nas uvuče u taj slučaj. Ja sam i sam spreman da idem na poligraf zbog toga - naglasio je ministar Stefanović.

Policija, istakao je, potpuno slobodno radi svoj posao.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Maja

    Opozicija je ta koja uporno plasira izmišljotine o slučaju Jovanjica i to samo iz jednog jedinog razloga, jer su otkrivene sve njihove afere, pa sada pokušavaju da afere smeste drugima.

  • sg

    Na poligraf idu oni koji nemaju šta da kriju.

  • mina

    To je sve lazljiva propaganda opozicije o aferi jovanjica...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima