≫ 

Stefanović o slučaju Jovanjica i Sentinom sinu: "Spreman sam i ja da idem na poligraf zbog toga"

Neko na bazi izmišljotine pokušava da plasira tu priču sve vreme, da nas uvuče u taj slučaj - naglasio je ministar Stefanović

  • 50

Posle priča koje su poslednjih dana kružile, da je Slobodan Milenković načelnik Četvrtog odeljenja Policijske uprave za grad Beograd uhapšen i sproveden na poligraf zbog slučaja "Jovanjica", ministar MUP Nebojša Stefanović rekao je da se oglasio sam Milenković koji je demantovao te priče.

Ministar je rekao da se svakog dana za tog čoveka napiše nešto novo i kad god onima koji to pišu ne odgovara, oni spinuju priču na drugu stranu.

- Čovek je išao na poligraf, ali ne zbog slučaja "Jovanjica". To je inače normalna procedura, da policijski službenici po zahtevu sektora unutrašnje kontrole i tužilaštva budu saslušani, da se sprovede istraga - rekao je ministar.

On je naglasio da se sam saglasio sa tim da on da izjavu, jer nije više mogao da sluša izmišljotine koje se plasiraju, od toga da je neko iz porodice Vučić ima veze sa Jovanjicom, što je on juče jasno demantovao, do toga da je uhapšen, maltretiran...

- Neko na bazi izmišljotine pokušava da plasira tu priču sve vreme, da nas uvuče u taj slučaj. Ja sam i sam spreman da idem na poligraf zbog toga - naglasio je ministar Stefanović.

Policija, istakao je, potpuno slobodno radi svoj posao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    11. januar 2020 | 12:53

    Uporne provokacije od strane dela opozicije i Djilasa su sramne! Ne znaju vise sta ce od sebe! Njima je jedino zaduzenje da smisljaju lazi i podrugljivo koriste medijski prostor i isticanje laznih afera i onda se cude sto nemaju podrsku! Naravno da sa slucajem Jovanjica nema veze porodica Vucic !

  • caca

    11. januar 2020 | 12:23

    Opoziciju treba da je sramota da ovoliko laze posten narod!!!Nemaju ni srama ni obraza,a ministar Stefanovic posteno i odgovorno radi svoj posao!!!On je ponos naseg MUP-a!!!

  • Mirjana

    11. januar 2020 | 13:11

    Nema sumnje u cast i postenje ministra Stefanovica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA