• 30

Vozač šlepera oslobođen krivice za smrt 7 braće u Pančevu: Mladići imali između 16 i 22 godine

Pala žalba na presudu, očekuje se odluka Apelacionog suda

  • 30

Osnovni sud u Pančevu oslobodio je krivice vozača kamiona za udes u kome je život izgubilo sedam osoba. Odluka da vozač kamiona R. R. (32) iz Pančeva bude oslobođen doneta je početkom novembra 2019. godine. Kako se sada saznaje u Osnovnom sudu u Pančevu, Osnovno javno tužilaštvo se na ovakvu odluku suda žalilo, pa će konačnu odluku doneti Apelacioni sud, piše 013 info.

Saobraćajna nesreća u kojoj je sedam osoba, koji su bili u putničkom automobilu, izgubilo život dogodila se 2012. godine. U noćnim satima, oko 1.20 časova, na putu Banatsko Novo Selo - Pančevo putnički automobil opel kadet udario je u šleper, koji je bio parkiran pored puta.

Grad Pančevo je povodom tragične pogibije sedam ljudi 2012. godine proglasio jednodnevnu žalost.

Tada su, kako se pisalo, poginuli sedmorica braće i bliskih rođaka - svih sedmorica u jednom automobilu. Četiri porodice tada su unesrećene, a tragedija je odnela živote mladića starosti od 16 do 22 godine.

Prema ranijim navodima, vozač opela bio je pijan i u punoj brzini udario je u parkirani šleper. Ono što se već 2012. godine dovelo u pitanje bilo je eventualno nepropisno parkiranje teretnog vozila.

- Od siline udarca putničko vozilo podvuklo se pod zadnji deo priključnog vozila - zvanično je rečeno tog 2. jula, pre gotovo osam godina.

(Telegraf.rs/ 013info.rs)

Komentari

  • M.P

    U 70% slucajeva saobracajnih nezgoda uvek su kamioni prisutni. To znaci,treba strogo voditi racuna kada se priblizavate vozilu koje je mnogo vece od vaseg.

  • Boban

    Nepropisno parkiranje kamiona? A šta da se pokvario? Da li je vozač trebao da ga odgura na neki parking? A manijaci koji se voze pijani, nabijeni kao u autobusu nisu ništa krivi. Treba preduzeće da podigne tuznu protiv njihovog osigurana za oštetu, pošto slavnog vozača više ne mozeš da tuziš.

  • Pera

    I za utvrdjivanje mesta gde se nalazio kamion trebalo im je skoro 8 god.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima