≫ 

Branko je u bivšu ženu ispalio 7 metaka: Nesrećnu Violetu na kućnom pragu u Odžacima pronašao sin

- Ubio sam ženu, dođite po mene - rekao je Branko policijskom službeniku koji se javio na broj 192

  • 0
Žena, žene, nasilje, ubistvo, zlostavljanje, pištolj, pesnica Foto - Ilustracija: Telegraf/Pixabay

Branko M. (50) iz sela Karavukovo kod Odžaka uhapšen je zbog sumnje da je hicima iz pištolja ubio bivšu suprugu Violetu M. (51), a prema nezvaničnim informacijama, do ubistva je došlo nakon što su se bivši supružnici posvađali oko imovine.

Prema navodima Večernjih novosti, u svitanje je Branko ispalio ceo šaržer - 7 metaka. Prst na oroz je stavio, kako se sada pretpostavlja, zbog sudskog spora oko deobe imovine, spratne kuće koju su stekli u zajedničkom životu, a trebalo je da je podele posle razvoda.

Po povratku sa posla iz treće smene iz Bogojeva, gde u jednoj firmi radi kao portir, Branko je došao do kuće Violetinih roditelja i tu se, navodno, sakrio u prostranom dvorištu. Kada je nesrećna žena oko 6 sati izašla iz kuće da donese drva, Branko joj je prišao i pucao. Kako nezvanično saznaju Novosti, sa dva hica ju je pogodio u stomak, a kada je pokušala da mu umakne i potraži zaklon, ponovo je zapucao i pogodio je u glavu, vrat i leđa.

Posle krvavog pira, kako pričaju rođaci nastradale, Violetin bivši suprug je izašao iz dvorišta i otišao do kraja ulice, do dečijeg vrtića, telefonom pozvao policiju.

- Ubio sam ženu, dođite po mene - rekao je Branko policijskom službeniku koji se javio na broj 192.

Prema navodima Kurira, Branko je mirno sačekao policiju i prepričao zločin.

- Rekao je da je iz noćne smene pravo došao do kuće Violetine majke i to da bi je ubio. Ispričao je da se sakrio i da ju je neko vreme čekao da izađe - navodi izvor Kurira.

Pronašao je sin

Majku je u lokvi krvi pred kućnim vratima zatekao njen sin. Vraćajući se iz treće smene, svratio je da vidi kako su ona i baka, odnosno Violetina majka. Pred užasnim prizorom je zanemeo.

Imaju dvoje odrasle dece, sina i ćerku, koji sa svojim porodicama takođe žive u Karavukovu.

Video: Nikada objavljeni snimci Maje i Mihajla ubijenih u Centru za socijalni rad u Rakovici

(Telegraf.rs/Večernje novosti/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA