• 1

Branko priznao da je ubio bivšu suprugu, određen mu pritvor: U Violetu ispalio sedam hitaca

Sa dva metka ju je pogodio u stomak, a kada je Violeta pokušala da mu umakne i potraži zaklon, ponovo je zapucao i pogodio je u glavu, vrat i leđa

  • 1

Branko Manić (50) iz Karavukova kod Odžaka, osumnjičen za ubistvo bivše supruge Violete Mladenović (51) iz istog mesta, u utorak je na saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Somboru, kao i prethodno u policiji, priznao da je pucao u nesrećnu ženu. On je, kako saznajemo izneo svoju odbranu, a sudija za prethodni postupak mu je na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

Ova mera mu je, kako je Novostima potvrđeno u Višem sudu u Somboru, izrečena zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke, ali i zbog težine dela za koje se sumnjiči i posledica koje su dovele do uznemirenja javnosti.

Manić, koji se tereti da je u ponedeljak ujutro sa sedam hitaca iz pištolja usmrtio bivšu suprugu, na saslušanju je pominjao da su se on i Violeta sporili u vezi podele imovine posle razvoda, koji je sudskom odlukom okončan pre šest meseci. On je još rekao da je prethodno razgovarao sa bivšom suprugom u vezi sa tim, ali da se ona navodno nije složila sa njegovim predlogom kako da podele zajedničku imovinu stečenu u braku, odnosno spratnu kuću koju su izgradili u Karavukovu.

Manić se, u ponedeljak ujutro oko šest sati, pri povratku iz treće smene, sakrio u dvorištu kuće Violetinih roditelja u Ulici Svetozara Miletića 15, gde se ona vratila pre više od godinu dana. Kada je žena izašla napolje po drva, on je iskočio iz skrovišta i pucao u nju. Sa dva metka ju je pogodio u stomak, a kada je Violeta pokušala da mu umakne i potraži zaklon, ponovo je zapucao i pogodio je u glavu, vrat i leđa.

Na mesnom groblju u Karavukovu danas će biti sahranjena Violeta Mladenović. Na večni počinak najbliži će je ispratiti u 13 časova.

Video: Jula 2016. Siniša Zlatić je zavio Žitište u crno. Ovo su snimci posle masakra

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Komentari

  • markan

    sve go ludak mada i zene prave veliko zlo kad se zalube u tim godinama polude i umiisle da sve mogu da uzmu posle razvoda

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima