• 7

Pucnjava na Čukarici: Neko je sasuo 20 metaka na Joksovićevu firmu i nestao u magli

Policija detaljno istražuje ko je i zbog čega ispalio veći broj metaka iz automatske puške

  • 7

Tokom noći iz automatske puške ispaljeno je više od 20 metaka na poslovni objekat firme koja se bavi prodajom opreme i rezervnih delova za automobile u Vodovodskoj ulici na Čukarici.

Radnik obezbeđenja prijavio je policiji oštećenje na fasadi i prozoru. Povređenih osoba nije bilo.

Na licu mesta pronađeno je više čaura, a na prozoru 20 rupa od metaka. Objekat koji je oštećen u pucnjavi tokom noći je u vlasništvu Nebojše Joksovića, koji je lokal dao u zakup drugoj osobi.

Na poslovnom objektu postoji video nadzor, a noćni čuvar je izjavio da je oko 4 sata ujutro čuo neku buku, ali da zbog magle nije ništa video.

Policija detaljno istražuje ko je i zbog čega ispalio veći broj metaka iz automatske puške na zgradu u Vodovodskoj ulici.

Takođe, proverava se i mogućnost da je Joksović sam organizovao napad kako bi sebi eventualno obezbedio bolju policijsku zaštitu. Joksović je svedok saradnik u slučaju protiv Darka Šarića.

Inače je pre devet godina štamparija koja je u vlasništvu Joksovića, a nalazi se u neposrednoj blizini pogođena ručnim bacačem zoljom.

Protiv Joksovića je podneto više krivičnih prijava.

(Telegraf.rs/ Pink)

Komentari

  • Laganoo

    Čuvar je čuo jaku maglu 😂

  • Naki

    Ali nestao u magli...😜😜😜😄😄😄

  • BEKI

    Nije platio reket i postari salju pismo sa opomenom, divlji zapad kao i ostale YU Republike. Nazalost nema dugo pravih Sherifa.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima