• 7

Tužilac traži pritvor za 18 osumnjičenih za prostituciju: Organizovali seksualne usluge u Beogradu

Od dve organizovane kriminalne grupe jednu je sačinjavalo 16 lica, a drugu 8

  • 7

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je danas sudu da bude određen pritvor za 18 osumnjičenih za organizovanje i posredovanje u prostituciji u iznajmljenim stanovima u Beogradu.

Za četvoro okrivljenih tužilac je preložio određivanje mere zabrane prilaska, komunikacije i sastajanja sa svedocima, saopšteno je iz Tužilaštva.

Prethodno je u tužilastvu saslušao 22 osumnjičenih koji su uhapšeni zbog sumnje da su od marta do kraja novembra 2019. organizovali posredovanje u prostituciji tako što su na području Beograda u većem broju iznajmljenih stanova organizovali i pružali seksualne usluge za veći broj korisnika seksualnih usluga i na taj način pribavili značajnu protivpravnu imovinsku korist.

Radi se o dve organizovane kriminalne grupe, a jednu je sačinjavalo 16 lica.

To su Darko Todorović, Saša Glišić, Jelena Momčilović, Staša Momčilović, Dragana Pejić, Nemanja Stojić, Nemanja Rajkić, Zoran Jolić, Petar Ljuština, Srđan Golubović, Daniel Klarl, Radomir Vujović, Marko Žarković i policijski službenik zaposlen u PO za Grad Beograd Goran Stanković.

Drugu organizovanu kriminalnu grupu činilo je osam lica: Miroslav Terzić, Vladimir Ðorđević, Vukan Petrović, Tatjana Lukić, Saša Nikolić, Marko Radomirović, Sreten Dučić i Tamara Hafizović, dok su dva lica u bekstvu.

Tužilac za organizovani kriminal je u skraćenom postupku osumnjičenima stavio na teret krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i produženog krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije u saizvršilaštvu.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Komentari

  • Перагеније

    Поннуда и потражња и најстарији занат. И то у времену у којем се СВЕ своди само на продају тела, у различитим облицима и паковањима.

  • Srbija

    @Cc Ovo je Srbija nije Nemacka,sta nas briga za njih. A tebi ako se svidja Nemacka idi i ne vracaj se

  • Cc

    U Nemackoj je to sve legalno

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima