• 1

Beograđanin u kući i na poslu držao mašinu za punjenje municije i još 7.000 razloga za hapšenje

Pronašli su i poluautomatsku i lovačku pušku, pištolj, kao i 6.853 metka različitog kalibra

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su M. K. (36) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa porodične kuće osumnjičenog u Pančevu, kao i poslovnog prostora koji je koristio u Beogradu pronašla i zaplenila mašinu za punjenje municije, poluautomatsku i lovačku pušku, pištolj, kao i 6.853 metka različitog kalibra.

Mup, zaplena, municija, oruzje

Foto: MUP

Takođe, policija je zaplenila i veću količinu baruta, zrna, čaura i inicijalnih kapisli.

Mup, zaplena, municija, oruzje

Foto: MUP

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Aleksandar

    Prestanite sa tim senzacionalizmom zašto ne kažete da je zlonamerno prijavljen sve što ima legalno je punjenje municije je sasvim normalna stvar u Ipsc takmičenju oni godišnje u treningu ispale 30000 do 50000 metaka. Što je posedovanje metka razlog za hapšenje. Prestanite da nas satanizujete. Samo u robovlasničkim zemljama je čoveku zabranjeno da poseduje više od 100 metaka godišnje. Ja kad treniram sa malokalibarkom 100 metaka nije ni zagrevanje.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima