≫ 

Blokirani svi izlazi iz Beograda zbog ubistva na Bežanijskoj kosi: Prve fotografije sa lica mesta

Sa njim su u trenutku ubistva bili žena i troje dece

  • 91

Marko V. ubijen je večeras na parkingu ispred Osnovne škole Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi. Ubistvo se dogodilo oko 19 časova, a sa njim su u trenutku likvidacije bili žena i troje dece, dve ćerke i sin, saznaje Telegraf.rs.

Prema našim informacijama, njemu je nepoznati muškarac prišao i upucao ga u glavu. Do incidenta je došlo u Ulici Danila Lekića Španca.

- Večeras oko 18.45 časova u Ulici Danila Lekića Španca kod broj 23, zasada nepoznata osoba je iz vatrenog oružja nanela smrtonosne povrede M. V. (41)

rođenog u Kotoru. U toku je uviđaj na mestu događaja, a policija intenzivno traga za izvršiocem ovog krivičnog dela. U cilju potrage blokirani su svi izlazi iz Beograda i sprovodi se pojačana kontrola lica i vozila - saopšteno je iz MUP-a.

Bežanijska kosa, ubistvo

Foto: Telegraf

Sve se desilo nakon što je M. V. pokupio decu iz škole.

Na mestu ubistva bio je i njegov prijatelj, takođe iz Kotora, koji je istražiteljima rekao da je žrtvu ubistva godinama poznavao i da M. V. ni sa kim nije bio u sukobu.

Prema operativnim saznanjima on je ranije bio pomorac, a jedno vreme živeo je i u Belgiji, u Beograd se doselio pre nekoliko godina gde je osnovao jednu građevinsku firmu.

Bežanijska kosa, ubistvo

Foto: Telegraf

Na licu mesta je veliki broj policije, forenzičara, a hitna pomoć je konstatovala smrt. Pored automobila, pronađeno je i nekoliko čaura.

Mediji su nakon pucnjave preneli da je reč o vođi jedne od navijačkih grupa, međutim, ta informacija je netačna.

Bežanijska kosa, ubistvo

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabrinuti otac

    17. januar 2020 | 21:25

    Ministre policije krajnje je vreme da se obratis nama zabrinutim roditeljima i objasnis sta je ovo vise ? Puca se medju nasom decom ginu osobe pred skolama, na ulicama gde setamo sa decom metci nam zvizde iznad glava a ubice ne otkrivine i omogucava im se da nastave gde su stali ? Kakav je ovo cirkus vise ?

  • Sulejman

    17. januar 2020 | 21:09

    E moj beograde ko sve zivi u tebi

  • Rs

    17. januar 2020 | 21:05

    Ovi milovci se redovno kokaju po BG

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA