Teško povređeni mladić na Banovom brdu je sin fudbalskog menadžera, jednog od braće Bambalić

Za život Vanje Č. (22) se bore lekari

  • 4
Košutnjak, zapaljen automobil

Foto: Telegraf

U sinoćnoj pucnjavi na Banovom brdu navodno je ranjen Vanja Č. (22), sin Predraga Asanovića, poznatijeg kao Peđa Bambalić, navodi Kurir.

Predrag i njegov brat blizanac Nenad Asanović, u javnosti su poznati kao braća Bambalić, licencirani su menadžeri FIFA od Fudbalskog saveza Srbije.

Podsetimo, Vanja Č. i Luka J. (23) teško su ranjeni u pucnjavi u Ulici Pere Todorovića, a na njih je zasad nepoznati napadač ispalio više hitaca, a potom pobegao. Policija je ubrzo našla i zapaljen automobil "ford" prekoputa Topčiderskog groblja na samoj krivini u šumi.

Potraga za napadačima je u toku, a lekari se bore za život Vanje Č.

Nenad Asanović Bambalić

Nenad Asanović, Foto: MNPress

Nenad Asanović nije želeo da komentariše saznanja beogradskih medija. On nije ni potvrdio ni demantovao pisanje medija.

Ko su blizanci Predrag i Nenad Asanović?

 

Fudbalski menadžer Nenad Asanović (45), jedan od braće Bambalić, ranjen je hicima iz pištolja u noge na Košutnjaku 2015. godine.

Nenad Asanović ranjen je i u februaru 2006. u svom kafiću „Bambino“. Menadžer je sedeo za šankom sa fudbalerom Nikolom Trajkovićem, kad je napadač sa kapuljačom ušao u lokal. Nasilnik je iz „tetejca“ ispalio pet hitaca u menadžera. Asanović je ranjen u noge i stomak.

Nenad Asanović Bambalić, pucnjava, mesto nesreće

Automobil Nenada Asanovića, Foto: Telegraf

Nenad Asanović je licencirani menadžer FIFA, a i njegov brat blizanac Predrag bavi se istim poslom. Prema navodima medija, braća su uglavnom zastupala fudbalere Crvene zvezde i Čukaričkog. Asanovići su bili menadžeri poznatih fudbalera Nikole Trajkovića, Pavla Ninkova, Đorđa Tutorića, Marka Blažića, Nebojše Joksimovića i mnogih drugih.

Mediji su ranije pisali da su se devedesetih družili s Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom, ali su im se putevi razišli, te su se braća posvetila legalnom biznisu.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA