• 2

Bio umešan u šverc droge, nije imao dosije: Policija proverava poslove Crnogorca ubijenog u Beogradu

Marko V. je nedavno došao u Srbiju, a pojavila se informacija da je neko vreme živeo u Belgiji

  • 2

Policija proverava poslove u građevini Marka V. (41), pomorca iz Kotora koji je ubijen na Novom Beogradu, kao i njegove poslove u inostranstvu, saznaje "Blic".

Crnogorac Marko V. ubijen je u petak u Ulici Danila Lekića Španca na Bežanijskoj kosi. Policija i dalje traga za napadačem koji je tog dana zapucao na njega dok se nalazio u automobilu BWX5, ispred Osnovne škole "Borislav Pekić". Napadač je u Kotoranina ispalio više hitaca naočigled njegove dve ćerke i sina.

Ubijeni Crnogorac, kako saznaje "Blic", nije imao dosije ni u Srbiji ni u Crnoj Gori. Ipak, srpska policija beleži njegovo ime u operativnim podacima prema kojima se radi o licu iz kriminogene sredine. Ovaj muškarac je, naime, više godina bio pomorac i premda nije hapšen, povezivan je sa švercom kokaina koji je u Evropu dolazio putem prekomorskih linija iz Latinske Amerike.

Ispituje se da li je tad došao u sukob sa nekim pripadnicima kriminalnih grupa. Takođe, istražuje se i da li likvidacija ima veze sa poslovima u građevini jer je ubijeni, navodno, u prestonici Srbije osnovao građevinsko preduzeće.

On je nedavno došao u Srbiju, a pojavila se informacija da je neko vreme živeo u Belgiji, te se ispituje i čime se tamo bavio.

Interesantno je da su u toj kraljevini i najprometnije luke Evrope preko kojih na teritoriju Starog kontinenta i stižu velike količine kokaina.

Iza Marka ostala je porodica, supruga i četvoro dece.

Pojedini mediji u Crnoj Gori objavili su ime beogradske firme iza koje navodno stoji ubijeni. Ta firma se ne bavi građevinskim poslovima, već lizingom luksuznih automobila. Nju je na osnovu uvida u podatke u Agenciji za privredne registre, osnovao takođe državljanin Crne Gore, ali da li je povezan sa Markom V. i ako jeste, na koji način, utvrđuje se.

Video: Ubijen muškarac na Bežanijskoj kosi

(Telegraf.rs/Blic)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neda

    Kriminal sve vise uzima maha... zalosno sve mladi ljudi u naj boljim godinama!

  • Jednom

    Kad kreneš u taj posao nije ti potreban dosije ??!! Prvi milion je teško stvoriti poslije ide sve lako samo tako??!!No nema tu žaljenja empatije??!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima