≫ 

Krivična prijava protiv Dragana Bjelogrlića stigla u tužilaštvo

Pred tužilaštvom se nalaze dve opcije

  • 5
Dragan Bjelogrlić

Foto: Milena Đorđević

Krivična prijava zbog pokušaja producenta Dragana Bjelogrlića da podmiti reditelja Predraga Gagu Antonijevića stigla je u Više javno tužilaštvo (VJT).

U tužilaštvu su potvrdili da su dobili krivičnu prijavu za ovaj slučaj, ali nisu želeli da otkriju ko je njen podnosilac.

Prijava je u Više javno tužilaštvo, da podsetimo, došla povodom mejl prepiske iz 2016. godine, u kojoj Bjelogrlić otvoreno nudi podelu plena Antonijeviću ukoliko ovaj progura da film "Jesen samuraja" dobije 15 miliona dinara na konkursnoj komisiji Filmskog centra Srbije, čiji je bio član. Za sve dalje, kako navodno piše Bjelogrlić, on će se pobrinuti.

Po podnošenju krivične prijave, pred tužilaštvom se nalaze dve opcije, kaže advokat Ivan Simić.

- Pošto je prijava podneta, tužilaštvo sada može da je odbaci ukoliko smatra da ne postoji nikakav osnov za dalje krivično gonjenje ili da sprovede određene provere i prikupi potrebna obaveštenja da bi nakon toga odlučilo da li će ići u neku narednu fazu postupka. To su mogućnosti koje su u ovoj fazi postupka izvodljive - objašnjava Simić.

Video: Bjelogrlić o najtežim scenama: Davili smo se u močvari, žabe su skakale oko nas

(Telegraf.rs / Republika.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drasko

    21. januar 2020 | 09:37

    Cime se nase tuzilastvo bavi dok ubice dobijaju sramne presude i prikrivaju se njihova dela a isti slobodno setaju gradom ugrozavajuci bezbednost svih nas. Bolje videti sta je sa snimcima ubistava, saobracajnih nezgoda itd. , to bi za sve nas bilo mnogo znacajnije.

  • Eva

    22. januar 2020 | 07:59

    Kome li su zasmetale Bijeline serije i filmovi? Verovatno je suvise dobar reziser ciji domet ne mogu da postignu pa bi da ga zaustave i bace u njihovo blato. Nedaj se Bijela!

  • Filip

    21. januar 2020 | 20:51

    U prevodu, tuzilastvo ce delovati onako u odnosu na dalje ponasanje Bjelogrlica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA