• 5

Novosađanin "pao" sa 17 kg droge: Cariniku rekao da ide da kupi kola, ali ga je odao jedan detalj

Nakon fizičkog otavaranja poda, u autu su otkrivena dva bunkera, jedan ispod vozačkog, drugi ispod suvozačkog sedišta, u kojima su bili naslagani paketi droge

  • 5

Pojačane aktivnosti carine i policije na prelazima ka Mađarskoj daju prve rezultate. Na Horgošu su 23. januara zaplenjena 44 paketa marihuane, ukupne težine oko 17 kilograma.

Droga je otkrivena kada je na izlaz iz zemlje na kontrolu stigao automobil novosadskih registarskih oznaka, s prikolicom za prevoz automobila. Vozač, 40-godišnji Novosađanin koji je putovao sam, rekao je carinicima da ide u inostranstvo radi kupovine automobila.

Veoma urednim automobilom, u kome je na zadnjem sedištu bila samo dečja torba, širio se jak miris nekog aromatičnog osveživača prostora, što je izazvalo sumnju carinika da je automobilu sakriveno nešto, čiji bi miris na taj način trebalo prikriti.

Kada je auto pregledan na skener uređaju, videlo da su fabričke šupljine u podu automobila ispunjene nekim sadržajem. Nakon fizičkog otavaranja poda, u njemu su otkrivena dva bunkera, jedan ispod vozačkog, drugi ispod suvozačkog sedišta, u kojima su bili naslagani paketi droge.

Zaplenjenu marihuanu, vozilo i vozača preuzeli su u dalju nadležnost tužilaštvo i policija.

(Telegraf.rs/Subotica)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    A iza njega prošlo 2 tone.

  • Nbgd

    Pa naravno kada ga je namestio neko. Zasto meni ne skidaju pod automobila. Cinkarosi ga opasno namestili .

  • Дејан Младеновић

    Кад би за ово била уведена смртна казна ..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima