≫ 

Alibeg već dva puta preživeo pucnjavu: Svaki put čekali su ga u njegovom kraju, na Novom Beogradu

Kako Telegraf.rs saznaje u Urgentnom centru on je u teškom stanju

  • 17
Nenad Alajbegović Foto: Telegraf, MUP

Nenad Alajbegović (39), zvani Alibeg, upucan je večeras na Novom Beogradu. On je u pratnji prijatelja prevezen u Urgentni centar. Međutim, Alibeg je već dva puta bio meta napada - jednom 2019. godine, drugi put 2010.

Kako Telegraf.rs saznaje u Urgentnom centru, on je primljen večeras i nalazi se u teškom stanju na odeljenju intenzivne nege.

Kada je na njega nepoznati napadač pucao u junu 2019. godine, takođe na Novom Beogradu, nije želeo da sarađuje sa policijom, pa motiv napada na njega nije bio poznat. On je kratko rekao da ne zna ko bi ga i zašto napao, jer se, navodno, "nikom nije zamerio".

Ipak, izvori iz istrage pre sedam meseci sumnjali su da je reč o obračunu navijačkih grupa.

- Moguće je da je u pitanju obračun navijačkih grupa, ali je verovatnije da je upucan zbog nekih neraščišćenih kriminalnih poslova - naveo je tada izvor upoznat sa slučajem.

Na njega pucano i 2010. godine 

Ovo nije prvi put da je pucano na Nenada Alajbegovića. U julu 2010. godine on je čudom ostao nepovređen kada mu je napravljena sačekuša ispred zgrade u kojoj je stanovao, u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu. U njega je tada, dok je izlazio iz zgrade, pucao nepoznati muškarac, ali sva tri ispaljena metka su ga promašila.

Kako javljaju beogradski mediji, Nenad je odavno poznat policiji.

U svom dosijeu on ima više krivičnih prijava, a još kao maloletnik završio je u popravnom domu u Krševcu.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA