≫ 

Uhapšen diler iz Lazarevca osumnjičen za trgovinu heroinom: Građani upozoravali da prodaje mladima

Komšije tvrde da dolaze i devojke, izađu iz taksija, odu do njegovog stana stana, uzmu robu i taksijem nazad. I tako preko celog dana

  • 13
Zoran I., uhapšen, heroin, droga dilovanje diler Foto: Profimedia/Alamy, Privatna arhiva

Zoran I. iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je prodavao narkotike u ovoj opštini, saznaje nezvanično Telegraf.rs.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Zoran koji je poznat pod nadimkom Štukica u pritvoru je zbog dilovanja heroina.

O ovom slučaju pisalo je i Udruženje građana Sveti Sava iz Lazarevca, koje se bavi radom protiv kriminala u pomenutom gradu.

Zoran I., uhapšen, heroin, droga dilovanje diler Uhapšeni Zoran I.; Foto: Privatna arhiva

- Prema našim saznanjima 27. januara je uhapšen narkodiler Zoran I.- Štukica! Ovo hapšenje se desilo nakon više desetina naših prijava i apela njegovih komšija da policija uhapsi ovog gada - napisali su na svom profilu.

Da su na nedozvoljene radnje, za koje se sumnja da je obavljao uhapšeni Zoran I., ukazivali više puta svedoči i njihov status od pre 10 dana.

- Štukica prodaje drogu lično. Prodaje tokom celog dana u Crljenima iz svog stana. Mušterije dovoze taksisti iz Lazarevca. Sve se dešava naočigled komšija iz tog kraja i svi znaju šta se radi - napisali su 18. januara na svom Fejsbuk profilu.

Zoran I., Štukica, heroin, dilovanje Printskrin/Facebook/Удружење Грађана Свети Сава

Oni su opisali kako ta primopredaja, prema njihovim saznanjima izgleda:

- Malopre mi javio čovek koji je komšija. Kaže da dolaze i devojke, izađu iz taksija, odu do stana, uzmu robu i taksijem nazad. I tako preko celog dana, opušteno skroz - naveli su.

Video: Spektakularno hapšenje muškarca kod kojeg je pronađeno 77 kilograma heroina- pao Tocilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kostadin

    30. januar 2020 | 08:41

    Znači treba više desetina prijava i mediji da se angažuju, da bi MUP reagavao - to je zato što ga neko iz te firme štiti, pa je reagovao neko iznad verovatno.

  • Ajkula

    30. januar 2020 | 07:43

    A šta je sa ostalima. Nije on jedini. Pa na spisku udruženja Sveti Sava ima ih barem još 20. Da nije i ovaj greškom uhapšen ?

  • hogar

    30. januar 2020 | 08:33

    u sremcici ista situacija covek prijavi i cak kaze adresu na kojoj dileri prodaju drogu maloletnicima i sve to kaze inspektorima u policiji pod punim imenom i prezimenom.... policija nista ne uradi zbog cega e tu je caka ko za lazarevac a da ne pricamo o obrenovcu carstvu narko dilera i rasturacima droge za celu srbiju.... i opet policija nista ne radi......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA